Neurologické Zbraně a Vít Rakušan

Důsledky neurologických zbraní se směrovanou energií pro vojenskou medicínu

Neurologické války jsou i na PubMed, což je Národní knihovna mediciny v USA.

Implications of Neurological Directed-Energy Weapons for Military Medicine

Regan F LyonJoshua GrammBrian BranaganShannon C Houck

Od roku 2016 se zvýšil počet hlášených případů, kdy zpravodajští důstojníci a diplomaté slyšeli pulzující zvuky a pociťovali neurofyziologické a kognitivní příznaky. Tyto rozmanité a často intenzivní příznaky se projevují podobně jako traumatické poranění mozku (TBI), ale bez podnětného traumatu. Tyto příhody, dříve známé jako “nekonvenčně získané poškození mozku” (UBI), jsou nyní označovány jako “anomální zdravotní příhody” (AHI).

Vyšetřování těchto událostí naznačuje důvody k obavám, že příčinou může být specifický typ neurovědomé zbraně – zbraň s usměrněnou energií (DEW). Neurovědomé zbraně, které jsou zaměřeny na mozek a ovlivňují poznávání a chování, vedou k nové oblasti války – neurovojenství. Důsledky a z nich plynoucí rizika, zejména pro komunitu speciálních operací, jsou významné.

Zaměřujete se konkrétně na důsledky DEW jako neurověcí způsobující UBI/AHI pro vojenské lékaře a navrhujeme využití komplexní strategie, obdobné strategii pro chemickou válku nebo jiné zbraně hromadného ničení (WMD), ke zlepšení naší připravenosti na lékařské důsledky neurověcí.

Patenty na ZMĚNU A KONTROLU myšlení lidí

Bývalý Námořní Důstojník David Voigts Odhaluje Cílený Individuální Program Kontroly Mysli

Neznalost nebo lež Víta Rakušana

Vít Rakušan odpověděl “NE” na otázku jestli zná neurologické války a psychologické operace. Přitom jako člen ASPENU je školený tak, aby věděl jak pracovat s lidmi, což jsou minimálně psychologické operace. A jako ministr vnitra musí znát základy radiofrekvenčního boje ve zpravodajských a vojenských službách.

VEŘEJNÁ KONTROLA – VÍT RAKUŠAN

Havanský syndrom

Havana syndrom je soubor idiopatických příznaků, které se vyskytují především v zahraničí u amerických vládních úředníků a vojenského personálu. Příznaky se pohybují v rozmezí závažnosti od bolesti a zvonění v uších až po kognitivní dysfunkce a poprvé byly hlášeny v roce 2016 pracovníky amerického a kanadského velvyslanectví v Havaně na Kubě. Od roku 2017 hlásilo výskyt těchto příznaků více lidí, včetně amerických zpravodajských služeb a vojenského personálu a jejich rodinných příslušníků, na dalších místech, například v Číně, Indii, Evropě a Washingtonu D.C. Ministerstvo zahraničí USA, ministerstvo obrany a další federální subjekty označily tyto události jako “anomální zdravotní incidenty” (Anomalous Health Incidents, AHI). Což je jedno ze známých chování energetických neuro zbraní.

MANIPULACE ČESKÉ TELEVIZE

Žádost o okamžitou rezignaci ministra vnitra

NAŠE OTÁZKA JE ZDA PAN MINISTR VÍT RAKUŠAN LŽE, NEBO JE NEKOMPETENTNÍ JAKO MINISTR VNITRA?

VEŘEJNÁ KONTROLA aneb DEBATY BEZ CENZURY

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP