Robert F. Kennedy – Berlín 29 Srpna – Stop 5G – Ochrana dětského zdraví

Vlády milují pandemie. Milují pandemie ze stejného důvodu, jako milují válku. Protože jim to dává možnost zavést kontroly nad populací, které by populace nikdy nepřijala.

Robert F. Kennedy

Robert F. Kennedy promluvil ke stovkám tisíců Němců shromážděných v sobotu 29. srpna 2020 v Berlíně, aby protestovali proti antidemokratickým opatřením COVID. Robert F. Kennedy ve svém projevu mluvil také o nutnosti zastavení 5G. Níže je krátké video z oblasti Braniborské brány, jak se dav shromažďoval, s krátkým videem, kde Kennedy hovořil s reportérem.

Berlin – TRANSKRIPCE Robert F. Kennedy, Jr.:

… Globalní totalita nedělala příliš dobrou práci v oblasti ochrany veřejného zdraví (Nanotechnologie – Patent – Coronavirus – Biologické Zbraně – Aktivace Pomocí 5G – Fyzikální Genocida – Zneužitá A.I.). Ale odvedli velmi dobrou práci při používání karantény k zavedení 5G do všech našich komunit. A zahájili proces přesunu nás všech k digitální měně, což je začátek otroctví (Kryptoměnový Systém – Patent W02020060606 – Bio Data – RFID Čip – ID2020 – Znak Bestie – 5G / 6G – Satelity). Protože pokud ovládají váš bankovní účet, řídí vaše chování. A všichni vidíme tyto reklamy v televizi, že 5G přichází do vaší komunity. Bude to pro vás všechny skvělá věc, změní vám to život, zlepší vám to všechny životy (Vědecká Studie – Nepříznivé Zdravotní Účinky 5G Mobilní Síťové Technologie v Reálných Podmínkách). A musím říct, že je to velmi přesvědčivé, protože se dívám na ty reklamy a myslím, že jsou skvělé, těžko můžu čekat, až se sem dostanou. Protože si budu moci stáhnout videohru za 6 sekund místo 16 sekund. A proto utrácejí 5 bilionů dolarů za 5G? Ne. Důvodem je dohled a sběr dat (Nanotechnologie – ID2020 – Nano mobilní Applikace – Digitální ID vakcíny – Nonstop Sledování z Úrovně Vaší genetické Informace). Není to pro tebe a pro mě. Je to pro Billa Gatese, je to pro Marka Zuckerberga a Jeffrey Bezose (Bill Gates – Mesiáš Depopulace – Vakcíny s Čipem – 5G Sítě – Lockdown – Aktivní a pasivní RFID – Prodej Vašich Bio dat). A všichni ostatní miliardáře. Bill Gates říká, že jeho satelitní flotila bude schopna sledovat každý čtvereční palec planety 24 hodin denně (5G Startlink Satelity – Srdeční problémy – SpaceX – Země v nebezpečí – Genocida celého Biologického Života). Ale to je jen začátek. Bude vás také moci sledovat na všech vašich chytrých zařízeních, prostřednictvím biometrického rozpoznávání obličeje, pomocí vašeho GPS (5G Vysílače – Chemické nano vstřikování – Vysoce Převodová Dielektrická Čočková Anténa – 3D Mapy – 868 MHz – Chemtrails – Vybavení pro bojiště). Myslíš, že Alexa pracuje pro tebe? Nepracuje pro vás. Pracuje pro Billa Gatese, který vás špehuje.
A pandemie je krizí výhod pro elity, které diktují tyto politiky. Dávájí jim schopnost vyhladit střední třídu (5G Satelity – Akustické Zbraně – Infrazvuk – Ultrazvuk – DEW), zničit instituce demokracie, přesunout celé naše bohatství z nás všech na hrstku miliardářů, aby zbohatli tím, že zbídačí ostatní. A jediná věc mezi nimi a našimi dětmi je tento dav, který přišel do Berlína! Dnes jim říkáme, že nás nezbavíte svobody, nebudete trávit naše děti, budeme požadovat naši demokracii zpět.
Děkuji vám všem za boj! “ (Potlesk)

Robert F. Kennedy Jr. in Berlin 29 August 2020 / Robert F. Kennedy Jr. Berlín 29 Srpna 2020
Berlin Demo am 29. August 2020 – mehr als 1.000.000 Teilnehmer – Berlínská ukázka 29. srpna 2020 – více než 1 000 000 účastníků

CHD (Children´s Health Defense – Ochrana dětského zdraví) – TRANSKRIPCE – Robert F. Kennedy, Jr.:

Naše mise v CHD je ukončit toxické působení škodlivých látek na naše děti, které se doslova marinují v toxických látkách, glykofosátech, fluoridu kterému jsou vystaveni v pitné vodě a při hygieně, dalším chemikáliím v jídle, veškeré kovy a toxické kovy, které jsou jim podávány v rámci medikací, a tyto pak ještě specificky zvyšují své negativní účinky na ně v rámci působení 5G. Jedním z prokázaných nebezpečných účinků 5G (tj. působení EMF mikrovln) je poškození hematoencefalické bariéry (Blood Brain Barrier- fyziologická bariéra, která je součástí buněčné vrstvy, která stejně tak jako hranice, chrání mozek před toxiny a neurotoxiny, před těžkými kovy, bakteriemi, pesticidy a dalšími toxiny, které nepatří do lidského mozku. Když je tato bariéra poškozena, umožňuje jim přímý vstup do mozku, a to pro jakoukoli potencionální infekci.) Nyní s celým tímto negativním dopadem a díky působení 5G, mají tyto toxické látky přímý přístup do jejich mozku. Nemůžete je, jakkoliv oddělit, všechny pracují dohromady, a jsou součástí velkého znečištění našeho životního prostředí (EMF a 5G Zabijí Celý Biologický Život).

Máme tu velký a mocný průmysl, které využívá politický vliv, aby unikl před pravidly volného trhu (povinné vakcinace), vlastní zodpovědností (vakcinace, bezdrátový průmysl, chemický průmysl), aby doslova (jedy) otravoval Američany, a nechal je bez možnosti dovolání se jakékoli nápravy.

Tento průmysl se snaží zničit jakékoli nezávislé agentury a úřady, které nás mají ochránit právě před nebezpečným působením toxických látek a dalších vlivů, a v tomto případě se jedná o FCC, kdy její současný ředitel je bývalý lobbista a propagátor bezdrátových technologií. Který se veřejně vůči FCC vymezoval historicky s tím, že jí chce zničit. A tento ředitel, doslova zrušil jakékoli nařízení, které omezovalo bezdrátový průmysl v dosahování dalších zisků, právě díky ochraně zdraví Američanů před těmito negativními vlivy.

Víme, že předpisy jsou 25 let staré a jsou z roku 1995, v té době jsem ani nevlastnil mobilní telefon, stejně tak jako mnoho Američanů, nevěděli jsme skoro nic o Wi-Fi záření a jeho negativních dopadech, ale nyní máme zcela jistě dostatek důkazů o tom, že tady máme něco velmi nebezpečného, co nám tenkrát FCC zatajilo. Klasický argument, že dokud mikrovlnné záření neohřeje naši tkáň, tak jako to dělá mikrovlnná trouba, nedojde k poškození lidského zdraví. Víme dnes z tisíců a tisíců studií, že mikrovlnné záření poškozuje lidské zdraví již na úrovni malého zlomku toho, co potřebuje k tomu, aby ohřálo lidskou tkáň!

  • oxidační stres
  • poškození spermií a pohlavních orgánů
  • neuropsychiatrické poškození (toto poškození je tak silné, že může být téměř okamžitě prokázáno pomocí EEG, a bohužel nezmizí ani pokud odstraníme zdroj radiace, a toto dlouhodobě poškozuje mozek našich dětí)
  • apoteóza (poškozování buněk)
  • poškozování DNA
  • zatížení organismu Vápníkem
  • endokrinní poruchy
  • poškození hematoencefalické bariéry (Riziko 5G: Vědecká Perspektiva)

Je k dispozici zcela nová NIH studie, která stála 13 miliónů dolarů, a tato zcela jasně veškerá Wi-Fi poškození lidského organismu jasně dokumentuje a jasně říká, že Wi-Fi způsobuje rakovinu, způsobuje DNA poškození a vše výše uvedené.

Jedinou možností, jak uniká telekomunikační průmysl před svou regulací, je korupce nezávislých agentur, které mají primárně ochraňovat naše zájmy a prostřednictví cenzury. To je na tom ta nejhorší zpráva, protože jak vlastníci sociálních sítí, tak naprosto všechna mainstreamová média jsou osobně zainteresovaná příjmy z reklam mobilních operátorů, či jen samotným používáním bezdrátových zařízení.

V tomto sporu se snažíme napadnout 25 let korupce probíhající u této agentury, která kulminovala zavedením 5G v dnešní době a děkujeme za podporu našich klientů a všech zapojených odborníků.

Robert F. Kennedy Jr. in Berlin 28 August 2020 / Robert F. Kennedy Jr. v Berlíně, 28 Srpna 2020

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP