La Quinta Columna – Ovládnutí celé lidské populace – 5G – Vakcíny – Nanotechnologie

Věda o probuzení – Musíme všechny sjednotit

La Quinta Columna – Ovládnutí celé lidské populace – 5G – Vakcíny – Zneužitá technologie

Přepis

Dobré odpoledne všem, jako ředitel a zakladatel dnes již celosvětového hnutí „La Quinta Columna“. Jménem dalších sta tisíců vědomých lidských bytostí v rozdílných částech světa. Chceme vyjádřit naše nejsilnější uznání toho, že silou a postupem dochází k transhumanizaci celého lidského druhu. Používající podvod a zradu k představení nano technologických zařízení založených na grafénu do lidské biologie.

To vše pohrdá vypočitatelnými oběťmi a vážnými zraněními generovanými v lidské populaci v důsledku této nanotechnologie, která vede k účelům nervového ovládání, nervové stimulace, nebo nervového monitorování celých druhů bez povolení a souhlasu.

Grafen je radio modulovaný materiál, který jedna jako mikrovlnný katalyzátor 5G technologické implementace. Je to klíč a esenciální část této nanotechnologie. Nanotechnologie byla zavedena prostřednictvím podvodu a namlouvání mezi naše blízké lidské bytosti, zatímco ji nazvali vakcínami.

Jejich důsledky jsou 7 druhů smrtelných syndromů generovaných arytmií, všechny druhy kardiovaskulárních nehod, jev srážení krve a trombogeneze, neplodnost, rakovina, geneze dělohy, modifikace chromozomu, neurologická degenerace, vypouštění volných radikálů v rámci imunologické reakce skládající se z cytokinová bouře, systematické záněty …

Radiační syndrom pojmenovali COVID-19. Chronický radiační syndrom nazvali odolný COVID-19.

Pro tento důvod my „La Quinta Columna“, oznamujeme každou akci, která je v naší síle k ochraně lidské rasy, která je pod transhumanistickou invazí a kontrolou lidských bytostí skrze (zneužitou) umělou inteligenci.

Zároveň žádáme o okamžité zastavení této nelidské cesty lidskými vedoucími pracovníky směrem k našemu druhu.

Poselství také adresujeme všem lidským skupinám, které jsou si vědomy této holé situace, stejně jako naše výzkumná skupina, která dospěla ke stejnému závěru po analýze injekčních přípravků.

Váš druh je v nebezpečí, vaše vnitřní schopnost rozhodovat se sám za sebe se vám chystá vzít.

Najdete nás

na telegramu hledat „La quinta columna TV

https://t.me/Stop5G_cz nebo na https://vk.com/stop5g__cz nebo na https://vlnovagenetika.cz na https://rumble.com/user/Stop5Gcz

STÁLE TO POPÍRAJÍ – KOMPRIMOVANÝ PFIZER
Vakcíny Obsahují Nanotechnologie, které Bezdrátově Komunikují – Technokratické Otroctví
5G pohání Nanotechnologie na Bázi Grafenu ve Vakcíně společnosti Pfizer
Hydr(Oxide) Grafenu Ve Vakcínách jako Komponent Bezdrátové Nano Senzorové Sítě – Dr. Pablo Campra
5G, IoNT a Grafenové Počítače
Rádiové Tajemství DNA

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP