Mobilní Antény Zraňují Pracovníky, Malíře, Kominíky, Pokrývače, Stavební Dělníky, Živnostníky

Přepis Videa

Mobilní Antény Zraňují Pracovníky, Malíře, Kominíky, Pokrývače, Stavební Dělníky

Mobilní Antény Zraňují Pracovníky

2015 – Tým 10 spotřebitelů dnes večer upozorňuje, čím více se spoléháme na chytré telefony, tím více dat chceme a tím více antén potřebujeme, ale za jakou cenu? Pracovníci říkají, že se při práci na anténách zraňují a neustálý tlak na další věže je vystavuje riziku. Poradců při potížích týmu 10 Kristýna se k nám připojila.

2015 – v USA 600000 Mobilních Věží

Kristýno mluvila jste se společností ze San Diega, která má řešení, jak je udržet v bezpečí. Ano, ve Spojených státech je 600 000 věží mobilních telefonů. Jsou všude, po stranách budov, na pouličním osvětlení, na vodních nádržích …

Anténa Fyzicky Popálila Ruku

Ale tým 10 se dozvěděl, že tisíce těchto věží porušují federální pravidla, která mají zajistit bezpečnost pracovníků. Bolí to. – Benjamin Rivas pracoval na věžích mobilních telefonů 14 let. Měl jsem s nimi co do činění den co den (https://stop5g.cz/riziko-5g-vedecka-perspektiva/). Odešel poté co anténa, která měla být vypnuta, byla stále zapnuta (kolik lidí bydlí pod anténou, nebo jim směřuje do oken). Fyzicky popálila moji ruku (https://stop5g.cz/nebezpecne-zakonne-limity-umozni-5g/).

Deprese, bolesti Hlavy a Další Úrazy z Mobilních Antén

Popálení je pracovní úraz, který nemůžete vidět. Spálíte navenek, ale uvnitř to způsobí puchýře. Řekl, že další problémy způsobené mobilními věžemi není tak snadné odhalit. Deprese, čas od času bolesti hlavy, změna nálady a tak podobně.

V USA podle Pojišťovny 250000 Pracovníků Ročně Zraněno

Revis je jedním z 250 000 zaměstnanců, kteří se ročně, podle pojišťovací ratingové agentury dostanou k těmto anténám příliš blízko.

Antény Způsobují Sterilitu

Fungují jako otevřená mikrovlnná trouba a mohou způsobit poškození zraku, sterilitu a kognitivní poškození. Co budeme dělat, ukážu vám neviditelnou stopu těchto potenciálně nebezpečných oblastí, které pracovníci nevidí.

Má měřící přístroj v hodnotě 20000 dolarů, měří RF frekvence. Měří skutečné množství energie, které vychází ze spousty těchto antén. Je spoluzakladatel RF kontroly. Mluví o tom. Společnost ze San Diega sleduje každou věž v USA. Je zde 22 frekvencí. RF Frekvence nad 20% mohou zranit lidi. Nad 100% mohou někoho popálit (https://stop5g.cz/covid-ma-stejne-priznaky-jako-mikrovlnna-nemoc-test-krve-pred-a-po-expozici-smart-zarizenim-lekarsky-vyzkum/).

Antény ohrožují Malíře, Kominíky, Pokrývače, Stavební Dělníky

Jsme nad limitem pro pracovníky (https://stop5g.cz/studie-ucinky-neionizujiciho-elektromagnetickeho-zareni-a-mikrovln-na-zdravi/). Ať už pracovníků mobilních věží, pokrývačů, malířů – kdokoliv, kdo přijde do kontaktu s anténami (https://stop5g.cz/akce-stop5g-napiste-podnet-hygiene-ve-smyslu-%c2%a7-42-zakona-c-500-2004-sb-vzor-dopisu/). Dnes ráno mám sto padesát čtení (naměřených zvýšených hodnot)

5G Apokalypsa – Událost Vyhynutí – Občan v Odporu

Nedostatečná Ochrana Obyvatel

Na věžích jsou tyto nápisy (nebezpečí radiace). Viděl vůbec někdo tyto nadpisy?? Nápisy jsou pracovníky odmítány, protože to ve skutečnosti nic neříká nad rámec toho, kdy to zákon vyžaduje, aby pracovníci byli o těchto oblastech informováni dříve, než se k nim přiblíží, a to se dnes neděje.

Od roku 1985 FCC požaduje, aby si pracovníci byli vědomi těchto nebezpečí. Ale neříká, jak je upozornit (https://stop5g.cz/varovani-5g-ctu-reditel-fcc-tom-wheeler-5g-a-digitalizace-lidi/).

Mobilní Společnosti Neřeší Nebezpečí

FCC oznámila navrhovanou změnu pravidel před dvěma lety (2013), aby mobilní společnosti a majitelé budov vymysleli jak to udělat. Rozpoznat, co jsou zač. Felton řekl, že to se nestalo. Poskytovatelé telefonních služeb se dívají jiným směrem a nechrání tzv. „malého chlapíka“ (živnostníka).

Databáze Nebezpečí a Antén

Odtud až sem je RF nebezpečná zóno (s 5G při kolinaci paprsků je mnohem delší) Felton chce, aby pracovníci věděli o těchto oblastech předtím, než se objeví na jakémkoli mobilním místě. Felton pomohl vyvinout RF kontrolu, aby provedla právě toto. Jedinou komplexní databázi každé bezdrátové antény v zemi. Spolupracují s FCC aby ji mohli používat v celém odvětví. Pracovníci by zkontrolovali mobilní věž před jakoukoliv prací. RF kontrola by byla zaplacena jako poplatek za 911. To je poplatek, který platíme za pohotovostní služby (https://stop5g.cz/historicka-vyhra-robert-f-kennedy-a-chd-vyhrava-soudni-pripad-proti-fcc-ohledne-bezpecnostnich-pokynu-pro-5g-a-bezdratove-pripojeni/). Takže na svém účtu za mobilní telefon můžete vidět o pár centů více, ale stále se snaží zjistit přesnou částku. Tým 10 poradců při potížích Kristýna. Dobře Kristýno

více na https://stop5g.cz a https://vlnovagenetika.cz a https://t.me/Skupina_Stop5g_cz

Mobilní Antény Zraňují Pracovníky – Anténa Fyzicky Popálila Ruku – Deprese, bolesti Hlavy a Další Úrazy z Mobilních Antén – V USA podle Pojišťovny 250000 Pracovníků Ročně Zraněno – Antény Způsobují Sterilitu – Antény ohrožují Malíře, Kominíky, Pokrývače, Stavební Dělníky – Nedostatečná Ochrana Obyvatel – Mobilní Společnosti Neřeší Nebezpečí – Databáze Nebezpečí a Antén

Technologie pro politickou kontrolu – Biozbraň aktivovaná frekvencí viru – Mysl a Bioroboti

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP