Zákonodárci zastavují 5G

5G Domina Začínají Padat

Jak můžete zastavit instalaci 12 bilionové technologie, kterou podporuje jedno z nejziskovějších průmyslových odvětví na planetě a které se rozvíjí prostřednictvím EU, FCC a celé OSN, WHO a ITU? Co na to lidé v České republice?

Mnoho lidí řeklo, že je to nemožné. Ale i když se Trumpova administrativa pokouší nasadit 5G ve Spojených státech, domina začínají padat po celém světě, protože města a celé národy přicházejí ke svým smyslům a brzdí 5G. (více info)

USA, 24. března: Portland Oregon Představitelé města uvedli jasnou opozici k instalaci 5G sítí po celém městě. Podporováno starostou města a dvěma komisaři.

Itálie, 28. března: Florencie uplatňuje zásadu předběžné opatrnosti, odmítá zavádění 5G a odkazuje na „nejednoznačnost, nejistotu mezinárodních orgánů a soukromých subjektů (jako je ICNIRP)“. Tyto organizace „mají velmi odlišné postoje, i přes obrovské důkazy publikovaných studií “.

Rusko, 28. března: Ruské ministerstvo obrany odmítá převést kmitočty na 5G, což účinně zpožďuje jakékoli zavádění 5G na několik let.

Belgie, 31. březen: Belgická ministrině životního prostředí oznamuje, že Brusel zastavuje své plány na zavádění 5G, a komentuje: „Lidé v Bruselu nejsou morčata, jejichž zdraví můžeme prodávat za zisk“.

Německo, 4. dubna: Němci podepisují petici, která chce docunit německý Bundestag k rozpravě o 5G.

Nizozemsko, 4. dubna: Členové parlamentu v Nizozemsku trvají na tom, že radiační výzkum musí být proveden před schválením sítě 5G.

USA, 5. dubna: Kalifornie Nejvyšší Soud Spravedlnosti jednomyslně podpořil 2011 San Francisco vyhlášku, která vyžaduje telekomunikační společnosti, aby si vyžádaly povolení před umístěním antén do městské infrastruktury.

Švýcarsko, 9. dubna: Kanton Vaud přijal usnesení vyzývající k moratoriu na zavádění 5G do doby, než bude vykonána zpráva 5G Švýcarským federálním úřadem pro životní prostředí.

Švýcarsko, 10. dubna: Ženeva přijala návrh na moratorium na 5G a vyzvala Státní radu, aby požádala WHO k monitorování nezávislých vědeckých studií, aby tak lépe určila škodlivé účinky 5G.

Kdyby veřejnost jednoduše pochopila existenciální hrozbu, kterou představuje vojenská zbraň která se kryje jako komunikační technologie. Lidé by takovou technologii nepřijali a zabránili by jakékoliv její přo přírodu nezdravé variaci.

Radio-frekvenční emise ze silné školní bezdrátové sítě způsobily bolesti hlavy,
krvácení z nosu a nevolnost

5G si zaslouží špatný rap

Americký senátor Blumenthal udělil telekomunikačnímu průmyslu velkou ránu tím, že definitivně řekl, že nebyly provedeny žádné studie bezpečnosti. Od té doby špatné zprávy na 5G stále přicházejí. Nejméně 21 amerických měst prošlo nařízeními omezujícími instalaci „malých antén“ a mnoho z měst účtuje poplatky za recertifikaci, aby to bylo pro bezdrátový průmysl nerentabilní.

Britský expert na mikrovlnné zbraně Barrie Trower uvádí, že 17 záhadných zemí podniká kroky, aby se vyhnulo zavádění 5G.

Nová zpráva EU připouští, že 5G je masivní experiment, a říká, že: „Problém je v tom, že v současné době není možné přesně simulovat nebo měřit emise 5G v reálném světě… objevují se obavy z možného dopadu na zdraví a bezpečnost vyplývající z potenciálně mnohem vyššího vystavení elektromagnetickému záření z 5G. “

Zpráva EU dále uvádí nebezpečí: „Zvýšená expozice může vyplývat nejen z použití mnohem vyšších frekvencí v 5G, ale také z potenciálu pro agregaci různých signálů, jejich dynamické povahy a komplexních interferenčních efektů, které mohou vzniknout, zejména v hustých městských oblastech.“

Mezitím soud ve Francii uznal elektrohypersenzitivitu (EHS) za nemoc z povolání, kterou lze vyvinout také z vystavení účinků záření.

Následuj nás / Follow us

2 komentáře u „Zákonodárci zastavují 5G“

Komentáře jsou uzavřeny.

PAGE TOP