Legislativní Cesta – Plán jak zastavit 5G a Škodlivé Sítě v České republice – Odtajněné Dokumenty – Hledáme Právníky se Srdcem

Světová Zdravotnická Organizace 1973 a Odtajněné Vládní Dokumenty – Právní Důvody k Zastavení Škodlivých Sítí

Jestliže vaše vláda se zaprodala a podepsala smlouvu s telekomunikačním průmyslem. Tak je částečně zachycena v právní smyčce. Protože kdyby se vaše vláda rozhodla odinstalovat mobilní sítě, tak musí platit všechny ušlé zisky, které by telekomunikace vydělaly. ALE to nemusí být nutně ten případ. Říkáme NE. Jsme zpátky u tajných a odtajněných dokumentů (Světová Zdravotnická Organizace 1973 a v seznamu níže). Protože pokud Vám někdo lhal když se zaváděly telekomunikační sítě, máte právní důvody zastavit zavádění škodlivých sítí, protože to bylo ve lži. Lhalo se Vám. Protože vládní, armádní dokumenty, dokumenty Světové Zdravotnické Organizace tohle skutečně předpovídaly a ve skutečnosti říkají, že budete nemocní a budete umírat a trpět. A spousta dalších věcí se stane, vše je uvedeno a zdokumentováno.

Pokud se Vám Lhalo máte LEGÁLNÍ NÁROK Odstoupit od Smluv S TELEKOMUNIKAČNÍM PRŮMYSLEM

Jestliže, k vám přijdou a řeknou, že my průmysl zničíme vaši zemi a jen jedno z osmi vašich dětí se narodí zdravé, budete nemocní a budete umírat, zničíme vám rostliny, přírodu, vodu, nezbude Vám žádný dobytek, a vaše produkce potravin bude nula. Nepodepíšete takovou smlouvu a rozhodně to už neřeknete lidem. Bylo Vám zalháno a lháno – Je to tak jednoduché, jak se právně bránit (Dr. Barrie Trower – Britská Tajná Služba a Námořnictvo).

5G Zdravotni Rizika – Dr. Barrie Trower

Legální Postupné Právní Kroky – Limity Nehovoří o Dětech

Lidé se dívají na legální způsob a pracují v krocích. Lidé odstraňují postupně bezdrátové sítě, protože telekomunikace jim to neřekli. – Nemůžete všechno jen zahodit, ale co můžete udělat s průmyslem je, že můžete začít s mateřskými školkami, školkami protože úrovně bezpečnosti platí pouze pro dospělé. Tohle Vám průmysl neřekl. Když se úroveň bezpečnosti týká pouze dospělých, hned můžete vzít všechny své děti, a můžete je vytáhnout ze škol, mateřských škol, školek, nemocnic. Také se to týká nemocných lidi. Takže chráníte své nemocné a staré lidi. Takže jakmile tohle začnete dělat, můžete se legálně začít hádat (Studie: Riziko Potratu a Netermální Radiace Magnetického Pole).

CELLDAR – MIKROVLNNÝ RADAR, SMĚROVÉ ENERGETICKÉ ZBRANĚ, SOCIÁLNÍ KREDITNÍ SYSTÉM

Jakmile se začnete Hájit Průmysl Zavede více Optické Kabely

Pak se můžete začít opírat o průmysl a říkat – Podívejte, ztratíte některé ze svých sedmnácti bilionů dolarů a zavedete kabel z optických vláken, nebo půjdeme k Světové soudu a tribunálům.

Pokud s Tímto nic Neuděláte Budete Trpět

Pokud s tím země nic neudělá, bude trpět víc než za všechny Vaše morové rány. Co se děje je absolutní genocida, kterou je potřeba zastavit (Britské Tajné Služby, Námořnictvo, Barrie Trower a 5G).

Potřebujeme Tým Dobrých Právníků se Srdíčkem a Dokumenty, které jsou Zde

CHRAŇME NAŠE DĚTI – Neexistuje žádná bezpečná úroveň mikrovln pro děti

Výňatek ze zveřejněného Dokumentů US Defense Intelligence Agency

V roce 1971 uvedli a potvrdily NMRI výzkumy a citujeme:

Jestliže vyspělejší národy Západu jsou přísní při prosazování přísných expozičních norem, může to mít nepříznivé dopady na průmyslovou produkci a vojenské funkce.

1976 – OBRANNÁ INTELIGENČNÍ AGENTURA – BIOLOGICKÉ ÚČINKY ELEKTROMAGNETICKÉHO ZÁŘENÍ (DEFENSE INTELLIGENCE AGENCY – BIOLOGICAL EFFECTS OF ELECTROMAGNETIC RADIATION (RADIOWAVES AND MICROWAVES)) Předmluva strana vii

Po roce 1971 se stalo, že vědečtí poradci potřebovali úroveň mikrovln takovou, aby nemohla být dána k soudu. Aby jste si nemohli stěžovat na to, že jste nemocní – představili 6 minutový standart. O Vaše zdraví jim už dlouho nejde.

6 Minutové Bezpečnostní Pravidlo, které Nikoho Nechrání

  • Nastavili úroveň radiace z roku 1953 z konkrétního typu radiace. Výsledek toho je stále dnes prosazován v Polsku, Česku a 42 procentech planety, kteří ve skutečnosti umírají na radio-frekvenční nemoc
  • Česká republika, svět 1978-2015 – Studie & Historie Mikrovlnné Radiace, EMF a 5G
  • Tahle radiace, toto bezpečnostní pravidlo, které je dnes stále bohužel platné, říká – Pokud během šesti minut nebude cítit příliš teplo, je to považováno pro všechny za bezpečné. Tedy celoživotní vystavení jakékoli frekvenci jakékoli síly.
  • Vlády, které přijaly teplotní hladinu, popřely pravdu a dodnes popírají jakýkoli nepříznivý účinek z netermální úrovní.
  • Tento limit platí jak pro armádu tak i pro lidi. Aneb genocida řadového nevědomého vojáka, policisty, hasiče, rodiče, dětí, přírody …
  • Mikrovlnné trouby ohřívají jídlo zevnitř ven. Vaše mozky nemají uvnitř tepelná čidla. Tepelná čidla jsou na vnější straně vašeho těla.
  • Různé oblasti těla různé tepelní úrovně. Oči, varlata se snáze poškodí. To je další důvod, proč tento 6 minutový standart je zdravý škodlivý. Nemůžete nastavit jednotky účinek tepla jak je to uvedeno – Tepelný účinek nastane, když se ohřívá jeden kilogram tělesné hmotnosti během šesti minut o jeden stupeň.
  • Když se vaše buňky zahřejí o 0,6 stupně, což je známé jako proteinový tepelný šok. Buňka si uvědomuje, že je v nebezpečí a spustí obranný mechanismus. Začne stavět lešení kolem buňky, aby ji chránil.
  • V buňce jsou miliony malých chemických reakcí, které probíhají. Takže ve chvíli, kdy se začínáte zahřívat, i tak způsobujete škodu.

5G a Vývoj

  • Mikrovlna nebo rádiofrekvenční nemoc byla poprvé hlášena v srpnu 1932 s příznaky těžké únavy, vyčerpání, bolestmi hlavy a s toleranci k vysoké náchylnosti k infekcím.
  • Do roku 1971 americký lékařský výzkumný Institut N MRI odkazoval na 2 300 výzkumných článků uvádějících 120 nadměrných poruch a nemocí připisovaných radio-frekvenci a mikrovlnnému záření.
  • Takže už v roce 1971 jste měli enormní množství důkazů. Takže podle zákona o svobodě informací

Země a Umělá Epidemie pomocí 5G

  • V roce 2019 58% planety dělá něco na zastavení 5G
  • 42% planety zavádí 5G, většina Evropy
  • Bylo to plánováno, předpovězeno v 50, 60 a 70 letech.
  • Ve Varšavě v roce 1973 vše uvedlidokument 300 stránek a rozdělili na skoro 100 kategorií.
  • V roce 1973 předpověděli, že Polsko bude zničeno, pokud se tato technologie posune dále. A Česko???
  • Králové a vládci ztratí svoje země během 50-60 let. Vše již začalo v roce 1999 s příchodem Wi-Fi
  • Země v Evropě nechtějí moc slyšet o nebezpečí 5G.
  • Vlády mohou jen tak dlouho lhát, až budou lidé umírat ve velkém a hlavně děti.
  • Ve veřejné dopravě může být až 3000 krát větší záření, než jsou bezpečnostní limity.
  • Mezinárodní výzva

Bílé Zóny a Nápravné Kroky k Zastavení Zavádění Škodlivých Sítí

  • Některé země odstraňují 5G antény.
  • Převychovat lidi.
  • Optické kabel je bezpečný a může nahradit 5G, proč ho víc nezavádí Česká republika? Bezpečná Technologie = Zpátky ke Kabelům
  • Mikrovlny používá jenom v případě bezpečnosti. Používat jenom mobilní telefony pro mimořádné životní a smrtelné události.
  • Přestat používat pulzní frekvence.
  • Vytvářet BÍLÉ ZÓNY bez Wi-Fi, bezbezdrátových zařízení.
  • Některé země otevírají KLINIKY K DETOXIKACI DĚTÍ od jejich mobilních telefonů.
  • Jiné země omezují mobil dětem, dokud nedosáhnete věku. A pak DĚTEM řekneme, jak moc mohou používat mobil.
  • Vědci a Lékaři požadují moratorium na 5G
  • Izrael zavádí přísná opatření na ochranu školek, domovů pro seniory, škol, knihoven, mateřských škol. Přijímají vedlejší opatření k ochraně jejich populace.
  • Kalifornský hasičský sbor je osvobozen od 5G – zákon 649 – Protože Hasiče používají mikrovlny hodně, podobně jako armáda. Byla provedena anketa se všemi pracovníky záchranné služby. Po 20leté studii našli, že každý hasič v rámci kalifornské studie každý člověk měl formu neurologického poškození nebo fyziologického poškození.

Zdroje

Akce stop5g

Světová Zdravotnická Organizace 1973 a Odtajněné Vládní Dokumenty – Právní Důvody k Zastavení Škodlivých Sítí – Pokud se Vám Lhalo máte LEGÁLNÍ NÁROK Odstoupit od Smluv S TELEKOMUNIKAČNÍM PRŮMYSLEM – Legální Postupné Právní Kroky – Limity Nehovoří o Dětech – Jakmile se začnete Hájit Průmysl Zavede více Optické Kabely – Pokud s Tímto nic Neuděláte Budete Trpět – Potřebujeme Tým Dobrých Právníků se Srdíčkem a Dokumenty, které jsou Zde – Výňatek ze zveřejněného Dokumentů US Defense Intelligence Agency – Jestliže vyspělejší národy Západu jsou přísní při prosazování přísných expozičních norem, může to mít nepříznivé dopady na průmyslovou produkci a vojenské funkce – 6 Minutové Bezpečnostní Pravidlo, které Nikoho Nechrání – 5G a Vývoj – Země a Umělá Epidemie pomocí 5G – Bílé Zóny a Nápravné Kroky k Zastavení Zavádění Škodlivých Sítí

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP