5G – Nejstupidnější Nápad za Éry Lidstva!

Prof Dr. Martin Pall - 5G je Hloupý Nápad

Výňatek z příspěvku od Sott.net, zpracoval Arjun Walia: Jsme uprostřed zavádění 5G bezdrátové technologie a politici teprve řeší bezpečnostní rizika. Nedávno jsem uvedl kanadského premiéra Justina Trudeau jako příklad, je to jeden z mnoha příkladů, které ukazují, jak velké korporace zcela ovládají politiku. Také jsem nedávno napsal o Robertu F. Kennedy který vysvětlil, co se stalo, jak vlády, velké mediální a federální regulační agentury nás nechrání. Vlády, zvolení zástupci nás mají ochraňovat a informovat ve velkém veřejném rozsahu.

Dr. Martin Pall

Ve videu použil RFK společnost Big Pharma jako příklad, protože poskytují nejvíce peněz do kongresu; ještě víc než společnosti okolo ropy a zemního plynu. V tomto článku jsem také nastínil několik příkladů podvodů, takže čtenáři mohou získat jasnější představu o tom, co se děje a vidět nějaký skutečný důkaz o tom.

Je jasné, že lidé nejsou chráněny, a politici jsou jednoduše placeni od vůle svých pánů, velkých korporací, které zase působí jako otroci ‚finančních pánů,‘ velkých bank. Budeme i nadále vidět přicházet produkty a služby, které jsou schváleny a zavedeny, aniž by prošly všemi bezpečnostními testy. To je velký problém, a jedním z hlavních důvodů, proč bychom mohli být svědky drastického nárůstu několika chorob a onemocnění, a to zejména pokud jde o neuropsychiatrické poruchy. Studie s názvem „ mikrovlnné frekvence elektromagnetických polí (EMP) produkují rozšířené neuropsychiatrické účinky včetně deprese “ publikované v Journal of Chemical neuroanatomii to nastiňuje zcela jasně, a to je jen jeden z tisíců recenzovaných studií, které zvyšují mnohé obavy, co se týká tohoto druhu technologie (5G).

Opravdu není žádný zájem o blaho lidstva v těchto institucích? Pokud ne, proč je budeme i nadále podporovat? Je to proto, že jsme v iluzi, že existuje skutečná obava? A proč budeme i nadále souhlasit s volbami zkorumpovaných politiků?

Video: Dr. Martin Pall

Mimochodem, v tomto článku bych chtěl upozornit na Dr. Martin L. Pall, PhD – emeritního profesora biochemie a základních lékařských věd Washingtonské státní univerzity. Převzato z jeho zprávy s názvem „5G: Velká rizika pro EU, USA i mezinárodního zdraví! Přesvědčivé důkazy pro osm odlišných typů Velkých škod způsobených elektromagnetickým polem (EMF), ohrožení z a mechanismus, kterým působí ,“on říká, že:

Uvedení desítek milionů 5G antén do provozu bez jediného biologického testu bezpečnosti má být asi ta nejhloupější myšlenka, jakou někdo má v historii světa.

Prof Dr. Martin Pall, PhD

Následuj nás / Follow us

Autor: Kamil Pokorný

Záleží mi na tom, aby se veřejnost dozvídala pravdivé informace o škodlivosti bezdrátových přenosů a zařízení, aby byla lépe chráněna opatrnějšími limity, které začnou brát v potaz i netermické vlivy u vysokých frekvencí a také u nízkých frekvencí (fází) vlivy záření, tvořeného silnými proudy v kabelech a drátech vedení VVN. Také aby se mohla veřejnost svobodně rozhodovat, jaké vysílače, kabely a dráty VVN budou v nejbližším okolí a v místě bydliště instalovány a působit na organismy nejbližších, ale i okolní přírody a krajiny.

PAGE TOP