Detoxikace Nanotechnologie Pomocí Boraxu – Dr. Carrie Madej

Borax z Vás tahá Nanotechnologii

Detoxikace těla. Borax z Vás tahá Nanotechnologii. Máte doma vanu nebo smaltovaný lavor? Chcete se zbavit toxicity, otravy z radiace, pesticidů, těžkých kovů, jedů, různých věci, dokonce se zbavit i některých parazitů? Žijeme v jedovatém prostředí, a proto je detoxikace základem dobrého zdraví. Tato zpráva je od Dr. Carrie Madej, která je doktorkou osteopatické interní medicíny.

Detoxikační Koupel

Nemáte-li vanu, udělej horkou detoxikační koupel Vašich nohou ve smaltovaném lavoru. Ošetřujte Vaše nohy, tělo s péčí a láskou. Kupte si velké balení sody, emsomské soli a boraxu do zásoby. Udělejte si doma detoxikační koupel:

  • 1-2 šálky, hydrogenuhličitan sodný (jedlá soda)
  • 1-2 šálky, epsomská sůl
  • 1/2-1 šálek, bentonitový jíl
  • 1 šálek boraxu (tetraboritan sodný)
Borax a Detoxikace Nanotechnologie – Dr. Carrie Madej

Odstraňování Nanotechnologií z Těla

Mnozí z nás by se možná chtěli vrhnout do okamžitých kroků k vyčištění svého těla od nanotechnologií, ale pokud se tento proces neprovádí správně a systematicky, může to znamenat rizika.

  • Snižte své nové vystavení nanotechnologiím tím, že změníte potraviny, které konzumujete, druh vody, kterou pijete, typy kosmetických přípravků a výrobků péče o pleť, které používáte, a léky a doplňky stravy, které užíváte.
  • Posilujte přirozenou obranyschopnost a detoxikační cesty svého těla užíváním několika vybraných minerálních doplňků.
  • Chraňte se tím, že snížíte expozici WiFi, mobilních telefonů, bezdrátové technologii a dalším zdrojům frekvencí, které aktivují nanotechnologie v těle a oslabují imunitní systém.
  • Poslední část procesu je třeba provést před jakýmkoli pokusem o detoxikaci stávající zátěže nanotechnologií.

Borax je Antiseptikum, Antimykotikum a Insekticid

Borax je přirozeně se vyskytující minerál a zdroj esenciálního prvku bóru. Borax je levné a účinné antiseptikum, antimykotikum a insekticid. Jeho používání je zakázáno zdravotnickými orgány po celém světě.

Borax je Sodná Sůl

Borax je sodná sůl slabé kyseliny borité. V roztoku je borax silně alkalický. Při požití reaguje v žaludku s kyselinou chlorovodíkovou za vzniku kyseliny borité a chloridu sodného. Obsah boru v boraxu je 11,3 %, zatímco u kyseliny borité je to o 50 % vyšší. Požité sloučeniny boru se rychle a téměř úplně vylučují močí. Dříve se kyselina boritá hojně používala jako konzervační prostředek v potravinách.

Bór je obsažen ve všech Rostlinách

Bór je obsažen ve všech rostlinách a nezpracovaných potravinách. Dobrá strava poskytuje 2-5 mg bóru denně, ale ve skutečnosti je průměrný příjem ve vyspělých zemích 1-2 mg bóru denně a pacienti v ústavních zařízeních mohou dostávat pouze 0,25 mg. Chemická hnojiva brání příjmu bóru z půdy. Příjem bóru se dále snižuje vyřazováním vody z vaření zeleniny a kyselinou fytovou v pečivu a obilovinách. To vše způsobuje, že zdravotní problémy z nedostatku boru jsou velmi časté.

Zdravotní Účinky Boraxu

Borax a kyselina boritá mají v podstatě stejné zdravotní účinky s dobrými antiseptickými, protiplísňovými a antivirovými vlastnostmi, ale pouze mírné antibakteriální účinky. Bór je nezbytný pro integritu a funkci buněčných stěn a pro způsob přenosu signálů přes membrány. Bór je rozptýlen po celém těle, nejvyšší koncentrace je v příštítných tělíscích, následují kosti a zubní sklovina. Je nezbytný pro zdravou funkci kostí a kloubů a svým vlivem na příštítná tělíska reguluje vstřebávání a metabolismus vápníku, hořčíku a fosforu. Díky tomu je bór pro příštítná tělíska tím, čím je jód pro štítnou žlázu.

Nedostatek Bóru vede k Artritidě, Osteoporóze

Nedostatek bóru způsobuje nadměrnou činnost příštítných tělísek, která uvolňují příliš mnoho parathormonu, jenž zvyšuje hladinu vápníku v krvi uvolňováním vápníku z kostí a zubů. To pak vede k artritidě, osteoporóze a zubnímu kazu. S přibývajícím věkem vede vysoká hladina vápníku v krvi k odvápnění měkkých tkání, které způsobuje svalové kontrakce a ztuhlost, k odvápnění žláz s vnitřní sekrecí, zejména epifýzy a vaječníků, k arterioskleróze, ledvinovým kamenům a odvápnění ledvin, které nakonec vede k jejich selhání.

Sloučeniny Boru mají Protinádorové Vlastnosti, Bor zvyšuje Hladinu Testosteronu a Estrogenu

Nedostatek bóru v kombinaci s nedostatkem hořčíku poškozuje zejména kosti a zuby. Bór ovlivňuje metabolismus steroidních hormonů, zejména pohlavních. Zvyšuje nízkou hladinu testosteronu u mužů a hladinu estrogenu u žen v menopauze. Má také význam pro přeměnu vitaminu D na jeho aktivní formu, čímž zvyšuje příjem vápníku a jeho ukládání do kostí a zubů, místo aby způsoboval odvápňování měkkých tkání. Mezi další uváděné přínosy patří zlepšení srdečních problémů, zraku, lupénky, rovnováhy, paměti a poznávacích schopností. Sloučeniny boru mají protinádorové vlastnosti a jsou “silnými antiosteoporotickými, protizánětlivými, hypolipemickými, protisrážlivými a antineoplastickými látkami”.

Léčba Artritidy Dr. Rexe Newnhama

V 60. letech 20. století se u Rexe Newnhama, PhD, DO, ND, tehdy půdního a rostlinného vědce v Perthu v Západní Austrálii, objevila artritida. Běžné léky mu nepomáhaly, ale uvědomil si, že rostliny v této oblasti mají spíše nedostatek minerálů. Protože věděl, že bór podporuje metabolismus

vápníku v rostlinách, začal užívat 30 mg bóraxu denně a za tři týdny všechny bolesti, otoky a ztuhlost zmizely.

STÁLE TO POPÍRAJÍ – KOMPRIMOVANÝ PFIZER

Osteoporóza a Pohlavní Hormony

Nedostatek bóru způsobuje ztrátu velkého množství vápníku a hořčíku močí. Doplněk boraxu snižuje tyto ztráty téměř o 50 %. Protože ztracený vápník pochází z resorbovaných kostí a zubů, je nedostatek bóru nejdůležitějším faktorem způsobujícím osteoporózu a zubní kaz. Osteoporózou trpí asi 55 % Američanů starších 50 let a z toho asi 80 % tvoří ženy. Ta je každoročně příčinou milionů zlomenin. Nízká hladina estrogenu po menopauze je hlavní příčinou vzniku osteoporózy u mnoha žen. U mužů klesá hladina testosteronu pozvolněji s pozdějším nástupem osteoporózy. Suplementace bóru u žen po menopauze zdvojnásobuje jeho hladinu v krvi.

Houby a Fluoridy a Borax

“Borax Cures” je fórum Earth Clinic10 s mnoha úspěšnými léčbami kandidy. Jedinci s nízkou až střední hmotností používají 1⁄8 čajové lžičky boraxového prášku a ti s vyšší hmotností 1⁄4 čajové lžičky na litr vody. Člověk pije vodu s odstupem v průběhu denně čtyři až pět dní v týdnu, jak dlouho to bude potřeba.

Borax pomohl s Atletickou Nohou

Tady je jeden o plísni na nohou: “Namočil si nohy a pak vzal hrst [boraxu] a potřel si jím celé nohy. Říkal, že ho to okamžitě přestalo svědit! Byl ohromen. O několik týdnů později jsem se ho zeptal, jak je na tom jeho atletická noha, a on řekl: ‘No páni! Už se to nevrátilo! Tenhle přípravek to úplně vyléčil.”

Borax Vyřešil Vaginální Afty

Další nadšené příspěvky se týkají vaginální afty. Borax se ukázal být účinnější než jiné prostředky. Běžně se vkládala jedna velká želatinová kapsle naplněná boraxem nebo kyselinou boritou před spaním po dobu několika nocí nebo až dvou týdnů. Případně se prášek smíchal s chladným, ztuhlým kokosovým olejem jako nebo jako čípek.

Léčba Kyselinou Boritou zvýšila Odolnost DNA vůči Silnému Karcinogennímu Poškození

Studie z Turecka (In vitro studies on chemoprotective effect of borax against aflatoxin B1-induced genetic damage in human lymphocytes, 2012) prokázala ochranný účinek kyseliny borité na potraviny kontaminované mykotoxiny, zejména plísňovými aflatoxiny. Z nich aflatoxin B1 (AFB1) způsobuje rozsáhlé poškození DNA a je nejsilnějším karcinogenem, který byl kdy testován, zejména postihuje játra a plíce a způsobuje také porodní vady, imunotoxicitu a dokonce smrt u hospodářských zvířat a lidí. Léčba kyselinou boritou byla ochranná a zvýšila odolnost DNA vůči oxidačnímu poškození vyvolanému AFB1. Silný protiplísňový účinek kyseliny borité je samozřejmě důvodem, proč se tradičně používá jako konzervační prostředek pro potraviny.

Borax může nahradit Korporátní Hospodářský Systém

Je těžké si představit, že borax, tento skromný čisticí prostředek a insekticid, může sám o sobě zničit korporátní hospodářský systém. A to je důvod, proč o něm lidé ví tak málo.

Udělejte si svůj Prací Prostředek

Můžete si udělat 5 litrů tekutého prášku na praní v ceně 30 Kč. Do velkého kastrolu dejte 100 g boraxu, 100g sody a 150g nastrouhaného mýdla nechte rozpustit v 4-5 litrech horké vody. Pak nechte odstát do studena a dejte do nádob. Můžete přidat pár kapek různých éterických olejů.

Borax z Vás tahá Nanotechnologii – Detoxikační Koupel – Odstraňování Nanotechnologií z Těla – Borax je Antiseptikum, Antimykotikum a Insekticid – Borax je Sodná Sůl – Bór je obsažen ve všech Rostlinách – Zdravotní Účinky Boraxu – Nedostatek Bóru vede k Artritidě, Osteoporóze – Sloučeniny Boru mají Proti-nádorové Vlastnosti, Bor zvyšuje Hladinu Testosteronu a Estrogenu – Léčba Artritidy Dr. Rexe Newnhama – Osteoporóza a Pohlavní Hormony – Houby a Fluoridy a Borax – Borax pomohl s Atletickou Nohou – Borax Vyřešil Vaginální Afty – Léčba Kyselinou Boritou zvýšila Odolnost DNA vůči Silnému Karcinogennímu Poškození – Borax může nahradit Korporátní Hospodářský Systém – Udělejte si svůj Prací Prostředek

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP