Policie, Armáda má byt nahrazena Stroji se Zneužitou NWO Umělou Inteligencí – Boston Dynamics – FEDOR – Hlavní Inspektor Detektivů v Německu “Jsem Vlastenec, ne Idiot“

V blízké době podle Nového Světového Pořádku (New World Order – NWO) má byt armáda a policie nahrazena stroji. 5G je zbraň, páteřní síť Internetu věcí, která slouží ke sledování, kontrole, ovládání lidí bez potřeby policie, nebo armády.

NWO počítá se stávají policií, armádou jen na začátku, v COVID vlně, která je začátek transhumanismu. Chcete to? Podle nového světového řádu armáda, policie má v první vlně potlačit veřejnost, nepokoje. V další vlně bude také zacílena policie a armáda. V této vlně policisté, vojáci podle tohoto plánu mají odcházet na nucené karantény, do ošetřoven … Tím dojde k redukci ozbrojených, národních složek. Může dojít ke snižování stavů. V tuto dobu vstoupí globalisté, nový světový řád s návrhem, že je potřeba doplnit armádu a policii stroji, protože ozbrojené složky nejsou schopny plnit svoji úlohu a jsou zastaralé.

Na Ovládání Lidí není Potřeba Čip – 5G Fázované Anténní Pole jako Smrtící Radar

Roboti a Armáda

Zbrojní umělá inteligence je silnou součástí bezpečnostních strategií USA, Číny, Izraele, UK, Jižní Korei a Ruska. A některé stávající zbraňové systémy již obsahují autonomní schopnosti založené na AI. Vývoj AI s využitím zbraní dále znamená, že stroje mohou potenciálně rozhodovat o ublížení a zabíjení lidí a to na základě jejich programování bez lidského zásahu. (The threat of misused ‘killer robots’ is real and closer than you might think 2020.). Pokud se o tom veřejně nemluví, je to zneužitá NWO umělá inteligence a technologie.

„Víme, že Čína již nyní značně investuje do robotiky a autonomie“ (Killer on patrol: China’s robot warship 2020) uvedl v roce 2015 ruský náčelník generálního štábu Valery Vasilevich Gerasimov, dále uvedl že „ruská armáda se připravuje na boj na robotizovaném bojišti“ (Russia and China are building highly autonomous killer robots).

Americký náměstek ministra obrany Robert Work během fóra o národní bezpečnosti 2015 dodal: „[Gerasimov] řekl a cituji:„ V blízké budoucnosti je možné, že bude vytvořena kompletní robotizovaná jednotka schopná samostatně provádět vojenské operace.““ (Rise of the Machines: Pentagon Preparing for Robotic Battlefields) Ve skutečnosti v článku publikovaném v roce 2013 Gerasimov představil svou vizi budoucího bojiště. “Zatímco dnes máme létající drony, zítřejší bojiště budou plná chodících, plazících, skákajících a létajících robotů. V blízké budoucnosti je možné, že bude vytvořena plně robotizovaná jednotka schopná samostatně provádět vojenské operace,“ uvedl. Očekává se, že prototypy zabijáckých robotů budou veřejnosti brzo odhaleny.

Země, které podporují používání zbraní AI, tvrdí, že jim umožňuje reagovat na vznikající hrozby rychlostí větší než lidskou. Rovněž říkají, že snižuje riziko pro vojenský personál a zvyšuje schopnost zasáhnout cíle s větší přesností. Rozhodnutí o použití síly stroje snadno porušuje lidskou důstojnost. Dále je neslučitelné s mezinárodním právem, které vyžaduje lidský úsudek v kontextu. O těchto věcech by se mělo veřejně diskutovat, když se tak neděje hrozí zneužití elitou. Jsme na rozhraní, jak se rozhodnete?

Vojáci, policisté máte také děti, rodiny, spojme se proti hrstce spiklenců, kteří nám lžou a dělají z nás stádo ovcí. Spojme se.

Boston Dynamics, More Parkour Atlas 2019

Dubajská policie plánuje do roku 2020 používat roboty a umělou inteligenci (Dubai Police Plan to use Robots and Artificial Intelligence by 2020,2016)

Dubajský policejní ředitel inteligentního oddělení plukovník Khalid Razooqi uvedl, že roboti mohou v některých situacích vykonávat práci policisty na místě.Projekt, na kterém pracujeme, bude zahrnovat interakci robotů s lidmi a plnění některých povinností, které mají policisté,” řekl GD Razooqi.

Virtuální asistence „Amma“ Dubajské policie

Virtuální asistence „Amma“ Dubajské policie využívá umělou inteligenci a vyřídila více než 14 000 dotazů (Artificial intelligence-powered Dubai Police virtual assistant handles over 14,000 queries 2020) Amna pomáhá získat osvědčení o policejním odbavení (osvědčení o dobrém chování), osvědčení o stavu provozu, podrobné osvědčení o odbavení … Může lidem pomoci platit dopravní lístky, vyřizovat dopravní upozornění, hlásit podezřelé chování prostřednictvím policejního oka „Police Eye“, kontaktovat policejní úředníky prostřednictvím „Leaders at Your Service“, požadovat aktualizace stavu a požadovat domácí vězení (COVID-19 karantény – Lékařské studie: Masky Vás před virem nechrání – 5G Satelity a Koronavirus – Psychologické operace). Amma vyřizuje dotazy lidí, třeba o službách dubajské policie, vyhledává nejbližší policejní stanici, poskytuje zpětnou vazbu a vyřizuje a zasílá stížnosti. Plus mínus je to velká část toho, co dneska dělá policie v České nebo Slovenské republice, tedy v Československu.

Umělá inteligence se každým dnem exponenciálně učí a zlepšuje se. Robo policisti, drony se dostávají na ulici. Tyto umělé policejní jednotky mohou být v autonomním režimu nebo mohou být přes umělou inteligenci řízeni. Tento plán méně a měně počítá s lidmi jako policisty. Pomocí jazykové translace může být umělá inteligence nasazena v Československu. Robo policisté na ulici mohou mluvit česky nebo slovensky. Pásová výroba těchto robotů může zajistit rychlou dostupnost kybernetických policistů v relativně krátkém období a jejich nasazení může vynutit krizové opatření. Nechceme se stavit proti umělé inteligenci, ale proti těm, kteří ji zneužívají.

FEDOR

Ruský humanoidní robot Fedor na cestě do vesmíru / Russian humanoid robot Fedor to travel to space

Inteligentní síť – SMART Grid

Od samojízdných automobilů až po digitální asistenty se umělá inteligence (AI) rychle stává nedílnou technologií v našich dnešních životech. Ale stejná technologie, která nám může pomoci usnadnit každodenní život, se také začleňuje do zbraní pro použití v bojových situacích

Miliardy zařízení v Internetu věcí (IoT) jako jsou drony, robo-komáři, domácí, zdravotní, nebo sociální roboti jsou mezi lidmi… Do konce roku 2020 bude v IoT 5,8 miliardy automobilových a podnikových gadgetů. (By the end of 2020, 5.8 billion automotive and enterprise gadgets will be on IoT.) Přes 5G sítě se tento SMART GRID propojuje. Call centra v Československu zavádí umělou inteligenci.

Obrana našeho národu

Nové typy robotů dělají vojáky zastaralými. Policie a armády budou v novém světovém řádu nahrazeny stroji. Policisté, vojáci i vy patříte k lidem a žádáme vás, abyste se spojili s lidmi při obraně našeho národu, našeho zdraví, našich rodin, našich dětí, naší přírody a veškerého přirozeného života na Zemi, který nás udržuje a chrání.

Apelujeme na řadové policisty a na řadové vojáky, hasiče, PROSÍM OCHRAŇUJTE NAŠE DĚTI a NAŠE RODINY!!!

Vyzýváme armádu, armádní policii, městskou a státní policii ,1,2, aby se armáda a policie postavila na stranu lidu proti spiklencům, kteří se snaží vyvlastnit vás, armádu, policie, a také vzít vaše děti a genocidovat tolik z vás, kolik jim to vyhovuje.

Generálové bojují telefony, papíry, ale osud České republiky, OSUD ČESKÝCH DĚTÍ je na obyčejných vojácích, policistech. Nejdůležitější lidé jsou seržanti, mladší oficíři, vojáci, praporčíci. Od Vás bude záležet, kam Česká a Slovenska republika A TO NEJCENĚJŠÍ NAŠE DĚTI půjdou. Co se stane s Vašimi dětmi, ženami a kdo je starší, co se stane s Vašimi vnoučaty (Hlavní Rozvědková Správa – 5G – Nanočástice – Očkování – Satanismus – Plukovník).

Je pár spiklenců co nerespektují základní lidská práva ani práva policie, armády a jejich rodin. Zastavme spolu, aby nedošlo ke zbytečné, krvavé, občanské válce.

Boston Dynamics

Robot Atlas od Boston Dynamics udělá stojku na rukách, salto vzat, a nejen to… Kolik policistů a vojáků udělá stojku na rukách, salto vzat? Atlas používá celé své tělo – nohy, paže, trup – k provedení řady dynamických manévrů, které tvoří gymnastickou rutinu. Manévry se vytvořili pomocí nových technik, které zefektivňují vývojový proces. Nejprve optimalizační algoritmus transformuje popisy každého manévru na vysoké úrovni na dynamicky proveditelné referenční pohyby. Atlas pak sleduje pohyby pomocí modelového prediktivního ovladače, který plynule přechází z jednoho manévru do druhého. Další informace najdete na adrese https://www.BostonDynamics.com. Co když se robotu dají další instrukce, co se z něho může stát? Co když se robot spojí s NWO, zneužitou, umělou inteligencí?

Killer robots: Scientists concerned over ethics of military AI | Al Jazeera English

Bio Frekvenční Rezonance

Pomocí Bio Frekvenční Rezonance mohou přes satelity, 5G zařízení zacílit jednoho člověka. Každý člověk má svoji jedinečnou frekvenci, něco jako ojedinělý otisk prstu, nebo DNA otisk. 5G zařízení Vás neustále sleduje, sbírá o Vás biologická data (BioBigData) a posílá je do datového centra, superpočítače, který je vyhodnocuje. Když 5G zařízení pošle tuto Vaši specifickou Bio frekvenci do Vás, Vaše tělo se dostává do rezonance. Při této biologické, frekvenční rezonanci můžete třeba cítit to, že se Vaše tělo trhá na kousky. Podobně jako když praskne sklenička … Přitom ostatní lidé nebudou ovlivněny a mnozí Vás budou mít za blázna. Tyto biologické, rezonanční frekvence se mohou také zacílit na určité etnické skupiny, nebo určité vzorce chování, myšlení … Jsou různé druhy algoritmů na různé rysy lidského chování, nebo na různé sekvence DNA. Takto můžete zacílit řadové vojáky, nebo policisty – koho zrovna potřebujete eliminovat, ovládat. Nový Světový Plán je promyšlené operace elit s neomezeným financováním.

Oficiální Armádní Zpráva

Jak uvádí oficiální armádní zprávaVYŠETŘOVACÍ ZPRÁVA O PANDEMII COVID-19 A JEJÍ VZTAH K SARS-COV-2 A DALŠÍM FAKTORŮM – SDRUŽENÍ DŮSTOJNÍKŮ ARMÁDY FRANCOUZSKÉ REZERVYCOVID je zkratka Certificate of Vaccination Identity a 19 značí první a deváté písmeno anglické abecedy, tedy 1=A 9=I tedy AI = Artificial Intelligence (Umělá Inteligence). Česky COVID-19 znamená – Certifikát vakcinační identity s použitím umělé Inteligence, kde 5G jsou sítě které vše propojují.

Policisté v Rakousku a Německu

Hlavní inspektor detektivů se připojuje k hnutí za svobodu v Německu a staví se za svou zemi. “Jsem vlastenec, ne idiot.

1 Eine Polizistin steht auf – Österreich ist frei. Available at www.youtube.com/watch?v=Ci6268wn0QA.

2 Detective Chief Inspector joins the freedom movement in Germany and stands up for his country. “I am a patriot, not an idiot.” He quotes from the constitution and says that the laws being made by lobbyists go against the it. Available (in German) at Augsburger Friedensfest: Polizist Bernd Bayerlein schließt sich Protestbewegung an!

https://19vierundachtzig.com/2020/08/08/augsburg-polizist-bernd-bayerlein-schliesst-sich-protestbewegung-an/
Eletromagneticky paprsek je stará (ne)smrtelná zbraň pro armádu

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP