5G a Elektroporační DNA Vakcíny a Testy – Transhumanismus – Pirbright Institute – Bill Gates – Innovate UK – COVID-19 Genocida

Slovo koronavirus samo o sobě označuje mnoho druhů virů pod tímto názvem, nejen COVID-19, který je zkratka pro certifikát vakcinační identity za použití zneužité umělé inteligence. Hádejte, kdo vlastní US Pat. Č. 10 130 701. (20. listopadu 2018), patent na kmeny koronavirů, který lze použít k vývoji vakcíny? Pirbright Institute. A hádejte, kdo je jejich částečným vlastníkem? Bill Gates! Více informací je v článku Nanotechnologie – Patent – Coronavirus – Biologické Zbraně – Aktivace Pomocí 5G – Fyzikální Genocida – Zneužitá A.I. nebo Bill Gates Funded the PIRBRIGHT Institute, Which Owns A Patent On Coronavirus; The CDC Owns The Strain Isolated From Humans.

Donald Trump a Bill Gates Nechtějí mít u Sebe Doma Záření 5G

Bill Gates je spoluvlastník patentu CORONAVIRU a očkovací agenda Bill Gates = Střet zájmů!

Jak si můžete přečíst zde Pirbright je podporován v úsilí o vývoj vakcín společností Innovate UK, která je součástí britské “národní“ finanční agentury UK Research and Innovation (UKRI)… Innovate UK také financuje a podporuje zavedení 5G (Innovate UK – Developing 5G networks across the globe: apply for funding). Společnost Innovate UK uspořádala v roce 2018 soutěž s podílem 15 milionů £ pro jakýkoli malý podnik, který by mohl vyrábět vakcíny pro „epidemický“ potenciál. Existuje reálné spojení mezi koronaviry a 5G na národní a globální úrovni. Střet zájmů.

Inovate UK spolufinancuje jak výzkum virů, tak zavádění 5G. Spojení na globální i národní úrovni.

PIRBRIGHT INSTITUTE je spolufinancovaný Bill Gates. Společnost Innovate UK podporuje jak Pirbright Institute tak zavádění 5G. Spojení vakcín a 5G na národní a globální úrovni (Bill Gates – Mesiáš Depopulace – Vakcíny s Čipem – 5G Sítě – Lockdown – Aktivní a pasivní RFID – Prodej Vašich Bio dat ).

5G a elektroporační DNA Vakcíny – obě produkují pulzní vlny EMF

Zvažte na chvíli důsledky. Tato technologie existuje, používá elektromagnetického pole k otevření pórů Vaší pokožky. Přes nano vstřikování vstupuje cizí DNA do Vašeho krevního oběhu a Vašich buněk. Nano technologie jsou ve vakcínách, v testu, ve vakcinačních náplastech, nebo jsou dopravena do Vás pomocí sond, nebo injekci. UNESCO zpráva upozorňuje na znepokojující rys některých vakcín obsahujících nano čipy a tekuté krystaly, které mohou ovlivnit lidské chování, bez obav o politickou etiku (UNESCO: Nanotechnologies, ethics and politics).

Jedná se o extrémní narušení vaší tělesné suverenity a může mít dlouhodobé účinky kvůli genetické mutaci – změně Vaší DNA, která je biologickým plánem a fyzickou podstatou toho, kým jste.

Co když 5G napodobuje elektroporaci? Co když 5G dokáže ve velkém měřítku, co elektroporace v malém? Již víme, že 5G má potenciál být mutagenní, tedy poškozující DNK (Scientific American: “We Have No Reason to Believe 5G Is Safe”).

Frekvence, které 5G používá, zejména v pásmu 60-100GHz, interagují s geometrickou strukturou naší kůže a potními kanály. Frekvence na Vás působí a zásadně ovlivňují Vás i Vaši náladu (Koronavirus – Nové vakcíny – Bio Hackování – Zadní Dvířka do Vaší DNK – Nanotechnologie – Kontrola Pomocí 5G). Co když se 5G používá k otevření kůže … třeba těm ve Wu-chanu, aby se umožnila snadnější infiltrace bio-zbraní?

Jakob Rothschild, Korona virus má zavádět pozornost někam jinam … – o … (Korona virus) je to rozptýlení, ale víc než rozptýlení (4 Průmyslová revoluce, Transhumanismus, Digitální koncentrák …). Je to tragédie, ale má to takový klepací efekt (Zastavme to, pro náš Rod, Děti a Přírodu) rozptýlení, rozrušení, odvádění pozornosti
více na https://stop5g.cz/seznam-patentu-kontrola-a-zmena-mysleni-chytra-sit-o-vas-bez-vas/

Povinné vakcíny, testy, vylidňování a transhumanismus

Co je tady na dně králičí nory spojující koronavirus-5G? Co třeba, abychom našli povinnou očkovací agendu, depopulační agendu a transhumanistickou agendu (prostřednictvím DNA vakcín).

Klíčové osobnosti a skupiny, které to podle všeho plánovaly, již mají vakcínu zavedenou, stejně jako v případě ostatních epidemií, které vypukly (SARS, ebola, zika, HIV).

STÁLE TO POPÍRAJÍ – KOMPRIMOVANÝ PFIZER

The Covid-19 Genocide of 2020 – Claire Edwards

Je to stejná epidemická / pandemická hra, která se hraje každé 2-3 roky. Existuje několik verzí.

V první verzi vymyslíte virus, rozrušíte ho, přimějete lidi se bát, děláte neúčinné a neprůkazné testy (např. Jako test PCR, který měří přítomnost virového fragmentu, ale neřekne vám, zda to skutečně způsobuje nemoc), nafouknout čísla nakažených k ospravedlnění karanténního / stanného práva a tím vymýt mozek lidem, aby si mysleli, že si musí koupit (toxickou) vakcínu, udělat test a zavést povinné očkování. K této verzi nepotřebujete ani skutečný virus nebo patogen.

Ve druhé verzi vytvoříte virus jako biologickou zbraň, vydáte jej jako třeba jako test, předstíráte, že se jednalo o přirozenou mutaci, sledujete kolik lidí zabije (což je ve shodě s agendami eugeniky a vylidňování), znovu ospravedlníte stanné právo, znovu ospravedlníte potřebu povinných vakcín a dokonce se vydáváte za zachránce, protože vakcína dočasně zastaví tzv. “Epidemii” … Jako variantu této druhé verze můžete dokonce vyvinout biologickou zbraň specifickou pro jednotlivé rasy, abyste geopolitickou strategií snížili populaci soupeřících národů nebo nepřátelských ras. Je možné, že první varianta koronavirus byla zaměřena na Číňany / Asiatky více než na ostatní, což rozhodně potvrzuje oficiální počet úmrtí, i když vládním statistikám je vždy těžké věřit, a nutno take počítat s vlivem 5G Čína, 5G a Wuhanský Koronavirus – Výskyt Koronaviru se Shoduje s Rozvojem 5G Infrastruktury.

DARPA a GOOGLE – ID PILULKA – Autentizační Mikročip, Lidské Tělo Jako Token

NWO Úkol jde takto

Krok 1) cíleně otrávíte populaci, abyste vytvořili nemoc, která se přirozeně nevyskytuje a nikdy nevyskytovala
Krok 2) záměrně vytvoříte nemoc, která je způsobené něčím neviditelným, mimo oblast kontroly nebo znalostí průměrného člověka
Krok 3) vytvoříte toxickou vakcínu, test nebo lék, který vede k další otravě populace, do předčasného hrobu
Krok 4) řekněte, že nemoc která nikdy neexistovala, je mnohem horší, než se očekávalo
Krok 5) třeba pomocí 5G zvyšte počáteční otravu nemoci, která se prodává jako falešná nemoc, a také zvyšte otravu vakcínami, testy a léky, abyste mohli začít spalovat lidi
Krok 6) opakujte tolikrát, kolikrát je to možné, na neinformovanou populaci, protože zabíjení populace tímto způsobem (umění nechat lidi, aby se zabili jedem … známou jako metoda „soft kill“) je jediný legální způsob, jak určitě lze takové eugenické operace provádět hromadně a na očích.

DNA vakcíny jsou znepokojivým novým pokrokem transhumanismu. Koneckonců, cílem transhumanistické agendy je spojit člověka se strojem, a tím vymazat to, co nás v zásadě činí člověkem, takže nás může ovládat a předjíždět hluboce zlověstná a negativní síla.

Jde o to, změnit nás na základní úrovni, nebo zaútočit na samotnou lidskou suverenitu. Vakcíny DNA do toho zapadají – doslova mění vaši DNA násilným vložením cizí DNA, aby změnila vaši genetiku, s důsledky, které lidé nemohou plně předvídat a předpovídat. Je zde i naděje …

Facebook – Meta – Metaverse – Technokracie

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP