Koronavirus – Nové vakcíny – Bio Hackování – Zadní Dvířka do Vaší DNK – Nanotechnologie – Kontrola Pomocí 5G

Více info také v předchozím článku Nanotechnologie – Patent – Coronavirus – Biologické Zbraně – Aktivace Pomocí 5G – Fyzikální Genocida – Zneužitá A.I.

Mikrovlny a vakcíny s nanočásticemi

Nejenom v Číně dostali v roce 2019 povinně vakcíny. V Evropě jsou to vakcíny, které se označují jako „NEW CURE“ – Nový lék… Tyto vakcíny obsahují replikující se DIGITIZOVANOU (kontrolovatelnou) RNA, ZMĚNĚNOU GENETICKOU INFORMACÍ, UMĚLOU SEKVENCI, která se dá programovat, měnit, něco jako cizí software ve Vašem těle – Bio Hacking. V Číně tato sekvence byla aktivována vlnami na 60 GHz pomocí 5G, které byly právě zapnuty ve Wu-chanu. Momentálně se používají frekvence na 60 GHz 5G. Armáda definuje mikrovlnné zbraně od 300 MHz po 300 GHz. V budoucnu je víc druhů aplikací, třeba víc druhů ovládání jedince nebo kontrolovat celé populace. Tzv. „chytrý prach“ inhalovali všichni lidé na světě přes chemtrails. Tento chytrý prach v chytrých městech máme všude v našem oblečení, zejména v novém oblečení, v potravinách a to v zejména v masu. Protože chvilku trvá než se zvíře vykrmí a zvíře tak celou dobu jí chytrý prach, z chytrého pole, na který dopadá chytrý prach, takže každý chytrý kousek masa je chytrý koncentrovaný steak k nakousnutí. Také když říkají, že je někdo „vyléčen“ tak je to u drtivé většiny jen dočasné, protože „virus“ může být kdykoli „digitálně“ reaktivován a člověk může doslova padnout.„Výletní loď Diamond Princess Cruise byla SPECIFIKÁLNĚ vybavena 60GHz 5G. V zásadě jde o vraždu na dálku, genocida národů. Bylo řečeno je jednodušší lidi zabit, než je kontrolovat. Hlavně v Evropě, USA, Austrálii dýcháme tento „chytrý“ prach prostřednictvím chemtrailů. Kombinaci vakcín, chemtrailů (chytrý prach) a 5G se vaše tělo digitalizuje interně a lze jej dálkově ovládat. Orgánové funkce osoby lze zastavit na dálku, pokud je osoba považována za nesestavující. Wuhan byl testovací běh pro ID2020. Elita nazývá tuto 60 GHz mm 5G vlnu „V“ vlnou (Virus).

STÁLE TO POPÍRAJÍ – KOMPRIMOVANÝ PFIZER

Bez nano částic nebo jen částic. ať už v ovzduší nebo v lidském těle nejde efektivně použit žádné zařízení co produkuje elektromagnetické vlny. Jednoduše potřebujete nějaké částice, o které se částice zastaví, narazí a začne s vlnami reagovat, kdyby to tak nebylo tak by na Zem nikdy nedorazily vlny ze slunce a to víme že dorazí, protože část z nich dokonce i vidíme. Samozřejmě hraje také roli kolik watů, energie je přítomno a jak moc je hvězdného prachu mezi Zemí a Sluncem, protože vlivem odrážení dochází k pohlcování, naklánění vln. Ještě lépe vím-li, jaké jsou to částice, nebo jaká digitální RNK a ještě lépe jestli v nich je už nějaký software, logika, s kterou se dá manipulovat, neboli nano robot. Novodobá historie nanorobotu začala před 30 lety v roce 1989. když IBM napsalo IBM, tím že řeklo atomům ať napíší IBM v nano měřítku. Chemtrails souvisí také s HAARPS, obě tyto technologii byly oficiálně potvrzeny. že existují, že je vlády mají a také se ví jaké mají účinky, ať na jedince, dav nebo jako geopolitické zbraně. Zde je video vědce, který už práškoval nebe v roce 1980 a vysvětluje jak to dělal.  Chemtrails jsou nanočástice v makro měřítku, teď se děje to stejné, jen je to v nano měřítku, nanočástice s naší RNK a DNK, které se také aktivují, mění pomocí magnetického pole stejně jako u HAAPRS.

Různé typy nanorobotů a aplikací

Existuje mnoho různých typů nanorobotů – zde je jen několik.

  • Motor velikosti jednoho atomu: „Skupina fyziků z University of Mainz v Německu postavila nejmenší motor, který je vytvořen z jediného atomu. Stejně jako kterýkoli jiný motor přeměňuje tepelnou energii na pohyb – ale dělá to v menším měřítku, než kdy předtím. Atom je uvězněn v kuželu elektromagnetické energie a lasery se používají k jeho zahřátí a ochlazení, což způsobuje, že se atom pohybuje v kuželu dopředu a dozadu jako píst motoru. “ (2016)
  • 3D pohybující nanostroj z DNK: „Mechaničtí inženýři na Ohio State University navrhli a zkonstruovali složité mechanické části nanoměrek pomocí„DNK origami“- což dokazuje, že stejné základní konstrukční zásady, které se vztahují na typické části strojů v plné velikosti, lze nyní použít i na DNK – a můžeme produkovat komplexní, kontrolovatelné komponenty pro nanoroboty. (2015 – https://youtu.be/RrDlESoVhEU )
  • Nanoswimmers – Nanoplavci: „Vědci z ETH v Curychu a Technionu vyvinuli elastický „nanoswimmer“ polypyrrol (Ppy) nanodrát dlouhý asi 15 mikrometrů (miliontiny metru) a 200 nanometrů tlustý, který se může pohybovat v prostředí biologických tekutin rychlostí téměř 15 mikrometrů za sekundu. Nanoplavci mohou být funkcionalizováni pro dodávání látek a magneticky regulováni tak, aby plavali přes krevní oběh a zaměřovali se například na specifické buňky, podle druhu aplikace“ (2015 – https://youtu.be/eRxyN9yxOP0 )
  • Mravenec podobný nanostroji s 100 násobnou silou na jednotku hmotnosti: „Vědci z Cambridge University vyvinuli nanostroj, který unese skoro sto násobek svojí hmotnosti. Tyto nanostroje vedou k nanorobotům dostatečně malým na to, aby vstoupily do živých buněk. Profesor Jeremy Baumberg z Cavendish Laboratory, který vedl výzkum, jmenoval zařízení „aktivující nanotransduktory“ (ANT – Mravenec). “Stejně jako skuteční mravenci produkují velkou sílu na svou váhu”.
  • Mikroroboty inspirované spermatem: „Tým vědců z University of Twente (Nizozemsko) a Německé univerzity v Káhiře (Egypt) vyvinul mikroroboty inspirované spermatem, které lze ovládat oscilací slabých magnetických polí.“ Jsou použity v komplexních mikro-manipulacích a cílených úlohách.
  • Roboti poháněni bakteriemi: „Technici společnosti Drexel University vyvinuli metodu pro použití elektrických polí, která pomáhají robotům poháněným mikroskopickými bakteriemi detekovat překážky v jejich prostředí a navigovat kolem nich. Mezi použití patří dodávka různých látek, manipulace s kmenovými buňkami, které řídí růst, nebo budování různých typů mikrostruktury. “
  • Nanorakety: „Několik skupin vědců vytvořilo vysokorychlostní, dálkově ovládanou verzi rakety s nanočásticemi kombinací nanočástic s biologickými molekulami. například dodávat „něco“ do cílové oblasti těla.“
DARPA a GOOGLE – ID PILULKA – Autentizační Mikročip, Lidské Tělo Jako Token

Souvislost mezi počítači, nanotechnologií, bezpečností a lidským zdravím?

Existuje hardwarová chyba a jak ji zneužít (https://meltdownattack.com/ a https://spectreattack.com/). Tato hardwarová chyba je ve všech počítačích vyrobených od roku 1993-99 do současnosti. Začala s nástupem pentium, aby se NSA (National Security Agency – Americká Bezpečnostní Agentura) mohla dostat do každého počítače a přečíst si obsah paměti, kde jsou uloženy Vaše nejcitlivější data, jako hesla, autentikační tokeny nebo klíče. Jsem si to zkoušel na svém počítači a můj počítač je kupodivu taky zranitelný. Když Váš počítač zamrzne, může to znamenat, že si právě někdo přečetl Vaše data. Tato hardwarová chyba nejde zcela softwarem odstranit. Aby byla odstraněna, musel by se změnit navrch hardwaru a změnit také všechny vyrobené počítače a to se neděje. I nově zakoupený počítač má stejný problém. Proč Vám to neřekl výrobce a dodavatel počítačů? Zeptejte se ho na to. A co když se podobná chyba dostane do naší DNK, do našeho těla, a to pomoci viru, který má v sobě digitální sekvenci RNK a tím otevře díru v DNK. Do těla se digitální sekvence může dostat i pomocí vakcíny, očkování, je to jeden typ tzv. vakcíny s označením „NEW CURE“ – Nový lék – Doopravdy, proč se o tom nemluví v souvislosti s 5G? Neboli genetické inženýrství bez vašeho vědomí. Co se stane s Vašim tělem, je ještě Vaše, kdo teď ovládá Vaše tělo vy, nebo třetí strana? Co se stane, když Vaše tělo tzv. „Zamrzne“, jak to často dělají počítače?

Jak ovládat vzdáleně Vaší DNK – Sekundární Radiace

Jednoduše pomoci mikrovln z telekomunikačních antén, zejména 5G. Jakmile máte v těle digitální, umělou sekvenci, která je třeba v nových typech vakcín „New Cure“ nebo když se do Vás dostanou některé typy nanočástic, vznikne ve Vás tzv. Backdoor – zadní vratka na úrovni lidské DNK, RNK. Někdo koho jste nikdy neviděli může Vám říkat co máte dělat, jak máte myslet, přečíst všechno o Vás a nejen to…

Doslova se snaží proměnit vaši DNA v počítačový server

Mikročástice, nebo nanočástice, nebo nano anténa potřebuje kratší vlny, aby vlny mohla přijímat. Vyšší milimetrove vlny v řádu přibližně od 30 GHz pronikají jen malinko pod Vaši kůži. Je to podobné jak u rentgenu, který ještě méně projde do Vašeho těla, protože jsou to kratší vlny, ale o to víc energie se přemění v teplo – termální účinky. V případě rentgenu se asi jenom 1 % energie přemění v sekundární, druhotnou radiaci = netermální účinky, která prostoupí Vaším tělem. Tato sekundární radiace vznikne tak, že krev, vaše buňky převezmou náboj z mikrovln a vedou tuto informaci, radiaci dále do těla. To poškozuje Vaše orgány a zároveň se předává informace nanorobotum, nanočasticím. Nanoroboti mají svoji inteligenci. Informace mění specifické NANOBITY. NANOBIT je informační jednotka, která v sobě uchovává 1 nebo 0. Je to analogie s klasickými počítači, co mají paměť, CPU, viry… Je to genetické inženýrství, měníte genetickou informaci, nebo ukládáte, nebo čtěte data. Pomocí digitálního formování paprsků (Digital Beam Forming) můžete buď vysílat, nebo přijímat bio data od uživatele. Vyhodnocuje se každá Vaše reakce a dokonce je zde i predikce jaká by ta reakce měla být a děje se to v mikro, nano sekundách. Tyto radary, scannery jsou spojeny se zneužitou, umělou inteligenci, big data, je to 4 generace fázových antén co byly poprvé použity armádou již před rokem 1960. Armáda investovala hodně času a snahy do mikrovln, nanotechnologie … Jen na výzkum vakcín je alokováno asi 13000 vědců, co dělají mutace, kombinaci mikrovln s nanotechnologií, počítači, atd.

V kombinaci nanotechnologie, ozbrojování tech. přenosů, zneužité AI a mikrovlnné radiaci můžete docílit vícerozměrnou matici efektů, které může operátor pohodlně ovládat na svém počítači přes grafické rozhraní nebo přes 3D brýle, kde je lépe vidět prostorové uspořádání. Aneb proč je tady žaloba na tech giganty? Na 5G se dá dívat jako na cestu vědomí, jak také říkal Max Planck, otec kvantové fyziky, že vědomí tvoří i naší fyzikální realitu a to je hlavní důvod proč se kvantová fyzika neučí ve škole.

DNK, RNK má blízko k matematice, je to sekvence. Nejen umělá inteligence tuto sekvenci může číst a naladit se tak na každého člověka, na jeho vnímání, může Vás zabit nebo může s Vámi i mluvit, že máte pocit, že vedete dialog.  Lidé sdílejí více než 50 procent své genetické informace s rostlinami a zvířaty obecně. S kravami sdílejí asi 80 procent, ovocné mušky 61 procent. V banánech najdete dokonce i lidskou DNA – asi 60 procent! (https://sciencing.com/ ). 5G je aktivátor. Jak se 5G navrhlo a prezentuje, tak je nastaveno jako zbraň, rozbijí naše energetická, informační pole na menší částice a pak v lepším případě onemocníte.

Google, Facebook, Neuralink, Tesla a další jsou žalováni za ozbrojování přenosů, AI Tech, spoluúčasti na genocidě v Číně a ohrožení lidstva zneužitím AI

Ohrožení lidstva zneužitím umělé inteligence, spoluúčasti a pomoci ve fyzické genocidě uvnitř Číny, převodem technologie AI, zapojením se do kulturní genocidy lidstva a ovládáním a programováním lidské rasy pomocí sociálního inženýrství pomocí kódování AI a algoritmické biometrické manipulace AI

Elektroporace

Elektroporace je metoda genového inženýrství, v rámci níž je krátkým intenzivním elektrickým pulsem dosaženo vzniku pórů v membráně buněk. Tyto póry umožňují vstup cizorodých elementů, zejména DNK či různých drog, dovnitř buněk. Póry se velmi rychle zacelí a buňky tedy mohou proceduru přežít.[1] Tento typ genetické transformace se používá v laboratoři k vnášení DNA do bakteriálních, ale i rostlinných či živočišných buněk.[2][3][4]

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP