EMF a 5G Zabijí Celý Biologický Život

Celý náš biologický systém, mozek a země samotná, pracují na stejných frekvencích.

Minimálně 241 EMF vědců tvrdí, že radiofrekvenční záření (RFR) z mobilních telefonů a jiných elektronických zařízení způsobuje zdravotní dopady, včetně rakoviny a autoimunitních nemocí.

CNN – Zpráva o kolapsu včelích kolonií a mobilní telefony – 30. června 2010

Studie zjistily, že expozice RFR může odstranit ionty vápníku (pozitivně nabité ionty vápníku) z buněčných membrán v mozku. Ztráta iontů vápníku destabilizuje membránu a má závažné metabolické a neurologické následky.

Specifičtější studie zjistila, že expozice RFR aktivuje napěťově řízené vápníkové kanály. To vede ke zvýšeným hladinám vápníku v buňkách, což vede k produkci peroxynitritu. Peroxynitrit je základem většiny zánětlivých onemocnění, včetně neurodegenerativních a kardiovaskulárních onemocnění, migrén a alergií.

M. Pall, „Elektromagnetická pole působí prostřednictvím aktivace napěťově řízených vápníkových kanálů, aby se dosáhlo příznivých nebo nepříznivých účinků“, Journal of Cellular and Molecular Medicine, 6-26-2013. (vědecké studie)

Vlivem EMF se mozek může stát hyperaktivní a přetížený, což vede ke ztrátě koncentrace, ADHD, poškození DNA, ke ztrátě plodnosti, zvýšenému riziku rakoviny. EMF otevírá Hematoencefalickou bariéru a tím dochází k úniku špatných látek do mozku. EMF ničí ochranné bariéry lidského těla, to vede k Alzheimerově chorobě, demenci, astmatu, alergiím a různým autoimunitním poruchám. (Riziko 5G: Vědecká Perspektiva)

Další relevantní články a studie

S. M. Bawin a kol., „Účinky modulovaných VHF polí na centrální nervový systém,“ Academy of Science, 247 (1975): 74-81

N. D. Volkow a kol., „Účinky radiofrekvenčního signálu mobilního telefonu na metabolismus mozkové glukózy,“ Journal of American Medical Association, sv. 305 č. 8 (2011): 808-813

R.C. Beason a P. Semm, „Reakce neuronů na mikrovlnný stimul modulovaný amplitudou“, Neuroscience Letters, sv. 333 (2002): 175-178

J. F. Krey a R.F. Dolmetsch, „Molekulární mechanismy autismu: Možná role signalizace Ca2 +“, Current Opinion in Neurobiology, sv. 17 (2007): 12-119.

Během testu 5G v Nizozemsku padlo z nebe stovky ptáků

Co na to Česká republika?

Další důležitý přehled existujících studií o účincích RFR (Radiofrequency (RF) Radiation) byl publikován v roce 2015 Národní akademií věd na Ukrajině a University Indiana a University of Campinas v Brazílii. Na základě 93 ze 100 srovnatelných studií se dospěla k závěru, že i nízká intenzita RFR je oxidačním činidlem pro živé buňky s vysokým patologickým potenciálem. Oxidační stres vyvolaný expozicí RFR vysvětluje řadu dopadů RFR na zdraví, a to jak rakovinu tak i nerakovinné nemoci. Kromě chronických onemocnění, tato studie poskytuje 6 různých biologických mechanismů, které vysvětlují tyto účinky RFR v těle.

Igor Yakymenko, Olexandr Tsybulin, Evgeniy Sidorik, Diane Henshel, Olga Kyrylenko a Sergiy Kyrylenkom „Oxidační mechanismy biologické aktivity radiofrekvenčního záření s nízkou intenzitou“, Elektromagnetická biologie a medicína (červenec 2015)

Vystavení WiFi může způsobit rušení tělesných zdravotnických prostředků včetně kardiostimulátorů, inzulínových pump a implantátů.

Máme znepokojující studie o tom, jak elektromagnetické záření ovlivňuje volně žijící zvířata, například ptačí peří působí jako “antény”.

„Všechny rostliny a zvířata, stejně jako lidé, se přizpůsobili elektromagnetickým polím Země, které zahrnují magnetické pole stejnosměrného proudu, stejnosměrné elektrické pole a nízkofrekvenční rezonance Schumann (přírodní pole, která jsou elektrická i magnetická). , způsobené geometrií zemského povrchu a ionosféry v blízkosti vrcholu atmosféry).

Bezdrátová Technologie, Sonar, Chytrý Oceán Zabijí Velryby, Mořský Život

„Pro navigaci ve vztahu k těchto polím a pro kontrolu jejich imunitních systémů používají ptáci a včely magneticky citlivé látky zvané krypto-chromy. Jedná se o proteinové pigmenty, které se nacházejí prakticky ve všech zvířatech, rostlinách a mnoha bakteriích. Kryptochromy měří světlo pro kontrolu a resetují biologické hodiny u zvířat a rostlin. Některá zvířata také používají kryptochromy, aby snímaly (nebo „viděly“) směr magnetického pole Země. Kryptochromy jsou silně poškozeny lidskými oscilačními elektromagnetickými polemi, které narušují sluneční a magnetické navigační schopnosti hmyzu a zvířat, což vede k výsledkům, jako je kolaps včelstev, ztráta stěhovavých ptáků a motýlů a oslabení imunitního systému.

Například radiofrekvenční záření (RFR) může změnit vnímání zemského pole ptákem, což způsobuje, že pták (nebo hmyz) létá špatným směrem a také narušuje vnitřní hodiny ptáků na základě měnící se polohy slunce. Ptáci často opouštějí oblasti  kolem věží a antén.

Denní cirkadiánní metabolické rytmy mnoha zvířat jsou také poháněny vnitřními hodinami obsahujícími kryptochromy, zejména ve vztahu k úsvitu a během soumraku. Cirkadiánní rytmy řídí produkci melatoninu (spánkový hormon). V noci probíhá čištění organismu, odvádějí se metabolické zdroje, probíhají tělesné opravy a posiluje se imunitní systém. U lidí by snížená produkce melatoninu má za následek únavu během dne a mimo jiné i špatný spánek v noci. Vzhledem k tomu, že imunitní systém je podporován melatoninem, nemůžete nikdy vyvolat velkou energii, kterou někdy potřebuje k překonání patogenů nebo zničení vyvíjejících se rakovinných buněk, než se dostanou z kontroly, což vede k různým onemocněním.

Výše uvedené výsledky podporují následující publikované výzkumné studie s krátkým souhrnným komentářem následovaným dokumentací ověřování výzkumných studií:

Ptáci a magnetické pole Země

Typické účinky záření z telekomunikačních antén na rezidentní, chovné a stěhovavé ptáky: opuštění místa, deformace peří, problémy s pohybem, ztráta hmotnosti, slabost, snížené přežití a smrt. Americká organizace US Fish and Wildlife Service nadále doporučuje Federální komisi pro komunikaci (FCC) a Kongresu naléhavou potřebu studií založených na kumulativních negativních účincích expozice RFR na stěhovavé ptáky podle Národního zákona o environmentální politice.

Manville, A.M., II. 2007a. Připomínky americké služby pro ryby a volně žijící živočichy, které byly elektronicky předány FCC na 47 CFR částech 1 a 17, WT Docket č. 03-187, FCC 06-164, Oznámení o navrhovaném předpisu, „Účinky komunikačních věží na stěhovavých ptáků“. 2, 2007.

Manville, A.M., II. 2007b. Obavy Spojených států týkající se ryb a volně žijících živočichů v souvislosti s potenciálními dopady radiace z telekomunikačních věží na stěhovavé ptáky a další příležitosti pro výzkum divoké zvěře. Pozvánka na přednášku na „O vlivech radiofrekvenční radiace na životní prostředí a lidské zdraví“, House Capitol 5, Washington, DC. 16 stránek prezentace PowerPoint. 10. května 2007.

Americké ministerstvo vnitra v únoru 2014 citovalo řadu vědeckých výzkumů a vyzvalo Národní telekomunikační a informační správu amerického ministerstva obchodu, aby formulovaly nebo upravily politiky a postupy pro mobilní komunikační věže tak, aby byly v souladu s výkonným ředitelem. Objednávka 13186 Povinnosti spolkových agentur chránit stěhovavé ptáky a neohrožují emise RFR věží z 241 druhů ohrožených nebo ohrožených ptáků v USA.

V roce 2003 podaly tři organizace zabývající se ochranou životního prostředí žalobu proti Federální komisi pro komunikace (FCC). Skupiny, Forest Conservation Council, American Bird Conservancy a Friends of Earth se snažily nařídit FCC zákaz o vydávání jakýchkoli nových licencí na budování komunikačních věží v oblasti pobřeží Mexického zálivu, dokud jejich dopad na stěhovavé ptáky nebude zcela vyhodnocen a zmírněn. FCC porušuje zákon o stěhovavých ptácích, zákon o národní politice životního prostředí (NEPA) a zákon o ohrožených druzích (ESA). Došlo k úmrtí milionů migrujících ptáků podél pobřeží Mexického zálivu, protože podel pobřeží jsou umístěny telekomunikační antény.

Divize Migrace ptáků (DMBM), US Fish & Wildlife Service

Červenky se mohou pohybovat v magnetickém poli Země, pokud přijímají světlo z vlnových délek absorbovaných kryptochromy. Tato studie zkoumala, jak lidské kmitočty mezi 1 a 10 MHz při síle pole jen 0,085 mT (asi 500 krát slabší než magnetické pole Země) způsobily, že ptáci nebyli schopni reagovat na magnetické pole Země.

T. Ritz a kol. „Rezonanční efekty ukazují radikální párový mechanismus pro ptačí magnetický kompas,“ Nature, sv. 429 (5/13/2004): 177-180.

Hmyz a RFR expozice

Ve zprávě z května 2009 vyzvala americká služba pro ryby a divokou zvěř kongres, aby prozkoumal potenciální vztah mezi bezdrátovými zařízeními a kolapsem včelstev.

Včely jsou kladně nabité, květiny záporně nabité. Expozice RFR ruší přirozené orientační a navigační mechanismy včel a jiného hmyzu, kteří používají magnetické pole země a světelnou energii k orientaci a navigaci. To je dělá neklidné, stále agresivnější a u kolonií dochází ke kolapsu v 62,5% včelínů.

Mravenci kroužící kolem Chytrých Hodinek – Jak záření vašeho počítadla kroků vám může ublížit

Včely ptáci lidstvo Ulrich Warnke: účinky bezdrátových komunikačních technologií “(Kentum, 2009); a F. Růžička, „Schäden durch elektrosmog,“ Bienenwelt 10 (2003): 34-35; a 2 další publikované studie.

Studie prováděné v Evropě mají zdokumentovanou navigační dezorientaci, nižší produkci medu a snížené přežití včelstev v důsledku vystavení RFR z telekomunikačních věží do 500 metrů (1 635 ft) a 800 metrů (2 616 stop).

Harst, W., J. Kuhn a H. Stever. „Může elektromagnetická expozice způsobit změnu chování?“

Studium možných netepelných vlivů na včely medonosné – přístup v rámci pedagogické informatiky, ”Acta Systemica-IIAS International Journal sv. 6, č. 1 (2006): 1-6l

U. Warnke, „Účinky elektrických nábojů na včely“, Bee Worldvol. 57, č. 2 (1976): 50-56

Kimmel, S., J. Kuhn, W. Harst, a H. Stever, „Elektromagnetické záření: vlivy na včely medonosné (Apis mellifera),“ Institut environmentálních věd, Institut pro vědu a vědu a Institut pedagogické informatiky, Univ. Koblenz-Landau / Campus Landau, Německo (2006)

Vystavení elektromagnetickému záření z telefonních věží DECT (podobných věžím mobilních telefonů) mělo škodlivé účinky na rychlost snášení včelích vajec, návrat do úlu a produkci medu.

Harst, Wolfgang a kol., „Může elektromagnetická expozice způsobit změnu chování? Studium možných netepelných vlivů na včely medonosné. “Institut vědy (ISSE), Katedra fyziky, Univerzita Koblenz-Landau / Campus, Landau, Německo. ACTA SYSTEMICA – IIAS International Journal (2006) 6 (1): 1-6.

Dalším důležitým článkem o radiofrekvenčním záření a „špinavé elektřině“ je Dr. Mercola.

Dirty Electricity – Stealth Trigger epidemie nemocí a snížená délka života, Dr. Mercola, 28. května 2017

Mnoho nemocí civilizace, obzvláště rakovina, je příbuzný artefaktu elektřiny: elektromagnetické rušení (EMI) nebo “špinavá elektřina.” Historická data ukazují, že elektrifikace snížila délku života. EMI je biologicky aktivní a ovlivňuje mitochondriální funkci, kterou nyní oceňujeme, je jádrem prakticky všech chronických onemocnění. Rakoviny se zdají být specifické pro frekvenci, což znamená, že určité frekvence způsobují specifické rakoviny.

Věděli jste, že významné procento onemocnění, kterým nyní čelíme, souvisí s artefaktem elektřiny? V rozhovoru Dr. Sam Milham, který je autor knihy „Špinavá elektřina: Elektrifikace a nemoci civilizace“, vysvětluje zdravotní rizika znečištěné elektřiny nebo elektromagnetického rušení (EMI – Electromagnetic interference).

Milham (nyní je mu 85 let) je lékař a epidemiolog a strávil desetiletí průkopnickým výzkumem v této oblasti. Ve své knize popisuje podrobnou cestu, kterou prošel, aby odkryl spojení mezi špinavou elektřinou a lidskou nemocí. Stručně řečeno, špinavá elektřina, přesněji řečeno, EMI, ovlivňuje vaši biologii, konkrétně vaši mitochondriální funkci, kterou nyní chápeme, je jádrem prakticky všech chronických onemocnění.

Video: 5G Apocalypsa – Gateshead Edition

Co je to špinavá elektřina?

Sluneční světlo je přirozená nebo nativní forma elektromagnetické frekvence (EMF). Existují také čtyři základní nepřirozené nebo umělé expozice EMF: magnetické, umělé světlo, elektrická a mikrovlnná trouba (která zahrnuje nejen mikrovlnnou troubu, ale i mobilní telephony, wifi, směrovače a přenosné telefony).

Špinavá elektřina označuje elektrickou složku tohoto EMF spektra. Přesnější termín je elektromagnetické rušení nebo EMI. „Dirty“ je spíše popisným laickým pojmem. Ale co přesně je EMI a jak se vytváří?

Elektrická rozvodná síť začala s Edisonem v roce 1892 na generační stanici Pearl Street. Ukazuje se, že od samého začátku začal vyrábět špinavou elektřinu. Je to proto, že když si přečtete jeho publikace, měl velký problém se svými originálními generátory … Měli kartáčovaný oblouk. Způsob, jakým vyroběl elektřinu byl spřádáním magnetů, které měly kartáče, aby sebraly své kontaktní body. Všechny elektromotory mají kartáče. Generátory je mají. Jsou vyrobeny z grafitu… Oblouk a jiskření vytváří špinavou elektřinu, což jsou skutečně vysokofrekvenční elektrické přechody. Přicházejí a odcházejí. Mají velmi krátkou dobu latence. „Od samého počátku jsme tomu byli vystaveni. Není to 50-60 hertzech. Mluvíme o frekvencích v kilohertzech a vyšších; tisíce cyklů za sekundu.

Video – EMF effects trees nature

EMI mikrovlny cestují daleko a široce

Jsou zde mikrovlnné vlny, a to není jen naše mikrovlnná trouba, ale náš mobilní telefon, mobil a mobilní věže. Všechny vysílače, AM, frekvenční modulace (FM) a zejména telekomunikační věže [produkují mikrovlny]. Náš mobilní telefon funguje, protože je v něm vysílač, který vysílá a přijímá. Všichni běží na DC. Každá telekomunikační věž na světě má v sobě obrovský střídač, který umožňuje provozovat DC vysílač a také nabíjí záložní baterie a vytvářejí špinavou elektřinu. Spousta škol má na střeše věže. To co dělají je, že koupaji děti v radiaci. EMF se dostane do drátů, do země,  do napájecích vodičů, které jej obsluhují, do celého biologického života.

Špinavá elektřinová síť se stává anténou pro veškerou špinavou elektřinu. Rozkládá se na míle po proudu … [Brazilská studie] se zaměřila na úmrtí na rakovinu a vzdálenost bydliště od základny telekomunikační věže. Velký vliv je do 500 metrů.  Je to špinavá elektřina – EMI v síti, v drátech, které vedou do vašeho domu, přes zem a skrze vaše napájecí šňůry.

Špinavá elektřina je biologicky aktivní

Za 50 let zkušenosti, je naprosto jasné, že EMI nebo špinavá elektřina jsou velmi biologicky aktivní. To je hlavní příčina všech takzvaných civilizačních chorob. O špinavé elektřině nebo EMI jsem věděl téměř dvě desetiletí, ale nikdy jsem si plně neuvědomil, jaký dopad má, dokud jsem nečetl Milhamovu knihu. Pak mi to došlo.

Ponořil jsem se hluboko do vědecké literatury o mitochondriální funkci. EMI ovlivňuje vaše zdraví, zvyšuje poškození mitochondrií volnými radikály a přispívá k mitochondriální dysfunkci. Jistě, další environmentální rizika přispívají také k nemocem, jako je zpracování potravin, nevyvážené poměry živin, kontaminace pesticidy a podobně. Dopad EMI je však velmi přehlížen vlivem velkého kapitálu.

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP