VLIV MOBILU NA TĚHOTENSTVÍ

Těhotenství je obdobím velkého vzrušení, kdy si ženy dávají velký pozor na to, co jedí a co dělají. Je to nádherné období, které uběhne rychleji, než si dokážete představit. Nebezpečná expozice se může odehrávat z nejrůznějších věcí. Nemůžeme udělat kolem těhotné ženy bublinu, to nechceme. Chceme zajistit, aby se jim narodila zdravá miminka, jestliže a když se tak rozhodnou.

VLIV MOBILU NA TĚHOTENSTVÍ

Dr. Devra Davis a její Velký Omyl a Její Uvědomění si ho …

Dr. Devra Davis pracovala deset let v Národní akademii věd a spolupracovala s některými ze špičkových vědců na světě. Myslela si, že s mobilními telefony nemůže být žádný problém. Protože kdyby byl, věděla by o tom a všichni její kolegové by to také věděli … Dobře, zjistila, že se úplně mýlila.

Dr. Devra Davis pracovala na propustném mléce, na azbestu a každá z těchto věcí, co viděli, byla epidemie ve zpomaleném záběru … Věděli jsme, že tabák způsobil rakovinu ve 30. letech 20. století. Víme o nebezpečí azbestu také více než sto let. A přesto argumenty pokračovaly dál a dál.

Dr. Debra Davis a její současná práce pro Environmental Health Trust dělá osvětu za zastavení zneužité bezdrátové technologie.

Narušení Signálů v Těhotenství Vede k Demenci, nebo až Smrti Dítěte

Když se narodí dítě, v těle je sto miliard neuronů, nebo nervových buněk. Mnohé z nich soutěží o spojení, všechny tyto buňky přemosťují spojení i v prvních několika měsících těhotenství. Narušení těchto prvních signálů může mít vážné komplikace pro pozdější život. Spojení nervových buněk, která by tam neměla být mohou zůstat. Signály nervových buněk mohou být narušeny nesprávným signálem, který pak neuron pošle nesprávnému neuronu. V důsledku toho může dojít k trvalé změně ve způsobu, jak je propojen náš mozek. Jak jsou tyto spojení nervových buněk dokončeny je kritické pro mnoho aspektů naší lidské funkce na této zemi.

Musíme se ptát, co s bezdrátovým zařízením okolo nás

Opravdu se musíme začít ptát, co s tím bezdrátovým zářením, kterým jsem odklopen. Nedostanete to moc pod kontrolou na veřejných místech, ale ve svém vlastním domě, ve svém vlastním prostoru, na svém vlastním pracovišti máte opravdu právo kontrolovat, čemu jste vystaveni …. Máte bezdrátové telefony, mobilní telefony, máte tablety, Wi-Fi monitory a můžete mít dětské chůvičky a všechny vyzařují bezdrátové záření a celkový účinek všech těchto věcí vede ke degeneraci a postupné smrti …

Plod, je nejzranitelnější vůči všem těmto typům radiace

Plod, je nejzranitelnější vůči všem těmto typům radiace, nejvíce v prvním trimestru. Když se mozek teprve formuje. Popisuje to studie „Fetal Radiofrequency Radiation Exposure from 800 – 1900 Mhz – Rated Cellular Telephones Affects Neurodevelopment and Behavior in Mice“, (Vystavení plodu radiofrekvenčnímu záření z mobilních telefonů s hodnocením 800-1900 MHz ovlivňuje neuro-vývoj a chování u myší), autoři Tamir S Aldad 1 , Geliang Gan, Xiao-Bing Gao, Hugh S Taylor. Studie se skutečně zabývala pouze účinkem prenatálního vystavení záření mobilního telefonu.

Jaký účinek je, když máte Mobilní Telefon v blízkosti svého Dítěte, když jste Těhotná?

Dr. Hugh S Taylor testoval myši a když myši dosáhly dospělosti. Sledoval s kolegy trvalý účinek tohoto časného prenatálního radiačnímu vystavení. Myší, které byly vystaveni mobilním telefonům byly hyper-aktivnější, běhaly po kleci mnohem agresivněji, měly horší paměť, nepamatovaly si předměty v kleci stejně dobře jako myší, které nebyly vystaveny záření mobilního telefonu. Ale neměly žádnou zvýšenou úzkost, protože někdy běhání může být známkou úzkosti, nebylo to tím …

Myši po Mobilní Radiaci jsou Hloupější

Myši po ozáření radiací z mobilu byly klidné, uvolněné a hloupější, takže pobíhaly kolem klecí a odrážely se od stěn a nestaraly se o okolní svět. Neděje se to dnes i lidem?. Není to také něco, co v našich očích připomíná poruchu pozornosti s hyperaktivitou u dětí? Toto je dobrý model, jaký si můžeme představit k behaviorálním účinkům, které jsme viděli u myší.

Když Dr. Debra Davis poprvé viděla studii Hugha Taylora, (1) byla nadšená a opravdu hluboce znepokojená, protože si byla vědoma dřívějšího výzkumu zaměřeného na to, co se děje uvnitř mozku. Když se podíváte na něco, čemu se říká gyrus dentatus, který se vyskytuje v mozku a je zcela zásadní pro to, kde se tvoří mozkové buňky pro myšlení a učení. Můžete vidět, že u prenatálně vystavených krys se vyvinul menší mozek s větším poškozením mozku.

Mozkové Elektrické Obvody jsou Citlivé na Přetížení

Mozek je ohromně odolný, ale když je najednou tolik environmentálních útoků najednou, elektrická síť v mozku se zahltí. Na rozdíl od toho, co máme v našich elektrických rozvodech v domácnostech, kde je jistič, který může zastavit elektrický tok dříve, než způsobí poškození. Mozek nemá stejnou schopnost. A když se zatížení z enviromentálního prostředí sečte, tak elektrické obvody jsou obzvláště zranitelné.

Větší Riziko Potratů a Poškození u Matek co měly Mobil pořád u sebe

Nyní máme lidské důkazy, kdy několik studií sledovalo ženy vystavené elektromagnetickým polím a zjistily, že jejich děti, které byly vystaveny většímu množství elektromagnetického záření, mívají více poruch učení a více problémů ve škole … Matky které strávily hodně času na mobilním telefonu, nosily mobilní telefon sebou během těhotenství mají větší riziko, že budou mít děti s problémy s chováním. Více v https://stop5g.cz/studie-riziko-potratu-a-netermalni-radiace-magnetickeho-pole/

Studie Dokazují Vliv Mobilů na Zdraví Dětí

Je tady jasný vztah příčiny a následku u myší a u asociaci u žen. Ženy, které používají více mobily mají děti, které mají více problémů s chováním. To je dohromady velmi silný důkaz, který ukazuje, že je to skutečně příčina a následek i u lidí. Studie na myších dokazují, že je to opravdu kauzální, že to způsobují mobilní telefony. Že to není kvůli nějakému jinému chování spojenému s mobilními telefony, s ženami a dětmi.

Studie: Riziko Potratu a Netermální Radiace Magnetického Pole

Děti nesou Následky

Děti jsou často příjemci environmentálních útoků a nesou následky … Nedokážou se zapojit stejným způsobem jako průmyslová odvětví, organizace, která produkují tyto environmentální útoky, proto je nesmírně důležité, aby výzkumní pracovníci a široká veřejnost obhajovali pro-aktivní přístup a předcházeli nebezpečným expozicím dříve, než k nim dojde.

Ženy si nejsou Vědomy Nebezpečí z Mobilů

Možná lidé a myši jsou odlišní a účinek může být u lidí poněkud odlišný než u myší, ale v tuto chvíli bych neriskoval. Opatrnost a ochrana svého dítěte v podstatě nemá žádnou nevýhodu. Většina těhotných žen chápe, že by se měly vyhýbat cigaretám, kouři, nemají pít alkohol, kávu, že si mají dávat pozor na to, co jedí, to vědí … Ale nejsou si vědomy potřeby minimalizovat své vystavení bezdrátovému záření.

Nemůžeme si dovolit zacházet s touto generaci jako se subjektem experimentu bez kontroly …

Další Odkazy

Následuj nás / Follow us

PAGE TOP